Opnieuw Top 10 Fysiotherapiepraktijk
van Nederland!

Fysio Broekhuizen is voor het 2e jaar op rij uitgeroepen tot Top 10  fysiotherapiepraktijk van Nederland.  En opnieuw zijn we daarin uniek in de Provincie Utrecht. Een mooie waardering voor het hele team dat iedere dag opnieuw garant staat voor kwaliteit en eerlijke zorg.
Fysio bij sportblessures
Fysiotherapeuten zijn er volop; dat is ook te zien op ZorgkaartNederland. Door die grote keuze aan praktijken hechten patiënten grote waarde aan de ervaringen van mensen die eerder bij een praktijk zijn geweest. Welk beeld komt er uit al die ervaringen naar voren? En wat maakt deze praktijk nu zo bijzonder?
 

Zorgkaart Nederland analyseerde meer dan 119.000 waarderingen voor 9.832 fysiotherapiepraktijken in Nederland waaruit een top 10 werd samengesteld. En met een gemiddelde waardering van een 9,5 behoort Fysio Broekhuizen tot de top 10 van 2022! 

Tijdens een live event op 6 december 2022 in de Jaarbeurs Utrecht namen Tamara Tiernagan-Broekhuizen (eigenaar) en Simone Spek (manager en fysiotherapeut) de nominatie namens het hele team in ontvangst.

Wat zorgt voor deze hoge waardering?

Hoe cliché het ook klinkt, maar bij Fysio Broekhuizen bent u nooit een nummer. Wij vinden het belangrijk om te weten wie u bent, wat u nodig heeft en wat uw verwachtingen zijn. Met aandacht luisteren we naar uw verhaal en doen gedegen onderzoek. Hierna stellen we samen een effectief behandelplan op waar zowel u als de therapeut vertrouwen in hebben. Indien nodig wordt de expertise van een collega ingezet om een optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast hechten wij waarde aan een schone omgeving waar u zich welkom en op uw gemak voelt. En uiteraard speelt de goede bereikbaarheid van onze praktijkondersteuners die telefonisch, per mail of whatsapp snel reageren op uw vraag ook een belangrijke rol. 
 
Kunnen we nu dan achteroverleunen? Nee natuurlijk niet! Uiteraard zullen we met het team proosten op deze knappe prestatie. Maar daarna zetten wij ons weer voor de volle 100% in om ook in 2023 iedereen die de weg naar onze praktijk weet te vinden te voorzien van de beste zorg. En wanneer daar nogmaals mooie waarderingen uit voortkomen weten wij dat we ons werk goed doen. 

Een second opinion bij Fysio Broekhuizen

Bent u onder behandeling bij een andere fysiotherapiepraktijk maar niet tevreden over het verloop van uw herstel? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Fysio Broekhuizen werken professionele therapeuten die u graag helpen met uw second opinion voor het behandelen van uw klachten. Wij hopen u snel te zien bij ons in de praktijk!

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

× Kunnen wij u helpen?