Top 10 Fysiotherapiepraktijk
van Nederland!

Fysio Broekhuizen is tijdens een online uitzending op 7 december 2021  uitgeroepen tot de Top 10  best gewaardeerde fysiotherapiepraktijken van 2021.  Een mooie waardering voor het hele team dat iedere dag opnieuw klaar staat om u en uw dierbaren te begeleiden bij het herstel.
Fysiotherapeuten zijn er volop; dat is ook te zien op ZorgkaartNederland. Een kleine 9500 fysiotherapiepraktijken staan vermeld op het grootste onafhankelijke keuzeplatform voor de zorg. Door die grote keuze aan praktijken hechten patiënten grote waarde aan de ervaringen van mensen die eerder bij een praktijk zijn geweest. Welk beeld komt er uit al die ervaringen naar voren? En wat maakt deze praktijk nu zo bijzonder?
 

Zorgkaart Nederland analyseerde meer dan 83.000 waarderingen voor 4.830 fysiotherapiepraktijken in Nederland waaruit een top 10 werd samengesteld. En met een gemiddelde waardering van een 9,5 behoort Fysio Broekhuizen tot de top 10 van 2021! Hier zijn wij uiteraard ontzettend trots op!

Wat zorgt voor deze hoge waardering?

Hoe cliché het ook klinkt, maar bij Fysio Broekhuizen bent u nooit een nummer. Wij vinden het belangrijk om te weten wie u bent, wat u nodig heeft en wat uw verwachtingen zijn. Met aandacht luisteren we naar uw verhaal en doen gedegen onderzoek. Hierna stellen we samen een effectief behandelplan op waar zowel u als de therapeut vertrouwen in hebben. Indien nodig wordt de expertise van een collega ingezet om een optimaal resultaat te bereiken. Daarnaast hechten wij waarde aan een schone omgeving waar u zich welkom en op uw gemak voelt. En uiteraard speelt de goede bereikbaarheid van onze backoffice die telefonisch, per mail of whatsapp snel reageert op uw vraag ook een belangrijke rol. 
 
Gaan we na deze waardering dan nu tevreden achteroverleunen? Nee natuurlijk niet! Uiteraard zullen we met het team proosten op deze knappe prestatie. Maar daarna zetten wij ons weer voor de volle 100% in om ook in 2022 u en uw partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s te helpen bij hun klachten. En wanneer daar nogmaals mooie waarderingen uit voortkomen weten wij dat we ons werk goed doen.
 

Een second opinion bij Fysio Broekhuizen

Bent u onder behandeling bij een andere fysiotherapiepraktijk maar niet tevreden over het verloop van uw herstel? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Fysio Broekhuizen werken professionele therapeuten die u graag helpen met uw second opinion voor het behandelen van uw klachten. Wij hopen u snel te zien bij ons in de praktijk!

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

× Kunnen wij u helpen?