Vraagt u zich ook wel eens af of u voldoende verzekerd bent voor alle behandelingen? En of de vergoeding nu vanuit uw basisverzekering of uw aanvullende verzekering komt? 

Wanneer u zich als patiënt bij ons aanmeld kijken wij samen met u naar de wijze waarop u verzekerd bent. En of er voldoende ruimte in uw verzekering zit om u voor uw klacht te kunnen behandelen.

Hierdoor komt u achteraf nooit voor hoge kosten te staan en weet u dus precies waar u aan toe bent.


Wilt u zelf meer te weten komen over de wijze waarop de behandelingen worden vergoed? Of wat de veranderde regelgeving van de overheid nu precies voor uw zorgpakket betekent?


Wij vinden het belangrijk dat u antwoord krijgt op al uw vragen. Daarom zijn wij als praktijk aangesloten bij fysiovergoeding.nl.
Onder het kopje "Info voor consumenten" vindt u een duidelijke uitleg over de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen en een overzicht van de verschillende aanvullende verzekeringen. Ook leest u meer over de directe toegankelijkheid naar de fysiotherapeut en in welke gevallen u toch een verwijzing van een arts nodig heeft. 

Voor meer informatie over de verschillende pakketten en premies gaat u naar zorgpremie.net of Zorgverzekering vergelijken