Samenwerking Fysio Broekhuizen en Thor

Met ingang van 15 augustus 2016 kunnen alle leden van Korfbalvereniging Thor die geblesseerd raken tijdens een training en/of wedstrijd gratis gebruik maken van een eenmalig sportconsult bij onze praktijk. Hiermee willen wij samen met Thor stimuleren dat spelers met een blessure zo snel mogelijk de juiste behandeling krijgen en weer fit worden! 

Hoe werkt het?

  • Wanneer je een blessure hebt opgelopen of advies wilt kun je kosteloos bij de praktijk terecht voor een eenmalig onderzoek/consult.
  • Tijdens dit consult van 25 minuten krijg je advies en wordt gekeken of je met oefeningen thuis de klacht/blessure kunt verhelpen of dat een vervolgtraject nodig is.
  • Eventuele vervolgbehandelingen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend op uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost u dus niets.

Om een afspraak te maken bel je met tel. 0348-443141 en geef je aan dat je lid bent van SCH’44. Je kan dan op werkdagen binnen 48 uur terecht, ook in de avonduren. 

Zelf direct online een afspraak maken kan ook! Ga hiervoor naar ons online afsprakensysteem en kies onder de rubriek Sportfysiotherapie voor Gratis sportconsult Thor en volg de instructies op.

Zonder afspraak langskomen op onderstaande gratis inloopspreekuren fysiotherapie voor een gratis consult van 10 minuten is natuurlijk ook mogelijk:

  • Iedere maandag van 19.00 – 19.30 uur op de Productieweg 8 in Harmelen.
  • Iedere vrijdag van 8.00 – 9.00 uur bij de Huisartsenpraktijk aan de Kerkweg 2 in Harmelen.

Sporten tijdens de zomerstop

Tijdens de zomerstop zijn alle leden van Thor van harte welkom om tegen een gereduceerd tarief bij ons te komen sporten. Voor de maanden juni, juli en augustus betaalt u een totaalprijs van 75 euro voor 1 keer per week. Om u hiervoor aan te melden kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Zie ook de website van Thor.