Samenwerking Fysio Broekhuizen en Fiducia

Vanaf oktober 2013 kunnen alle leden van korfbalvereniging Fiducia uit Vleuten die geblesseerd raken tijdens een training en/of wedstrijd gebruik maken van een 48 uurs sportconsult bij onze praktijk. Hiermee willen wij samen met Fiducia stimuleren dat spelers met een blessure zo snel mogelijk de juiste behandeling krijgen en weer fit worden!


Hoe werkt het?

  • Wanneer je een blessure hebt opgelopen of advies wilt kun je bij de praktijk terecht voor een  onderzoek/adviesconsult.
  • Tijdens dit consult van 25 minuten krijg je advies en wordt gekeken of je met oefeningen thuis de klacht/blessure kunt verhelpen of dat een vervolgtraject nodig is.
  • Alle behandelingen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend op uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost dus niets.

Om een afspraak te maken bel je met tel. 0348-443141 en geef je aan dat je lid bent van Fiducia. Je kan dan op werkdagen binnen 48 uur terecht, ook in de avonduren. 

Zelf direct online een afspraak maken kan ook! Ga hiervoor naar ons online afsprakensysteem en kies onder de rubriek Sportfysiotherapie voor Sportconsult Fiducia en volg de instructies op.

Zonder afspraak langskomen op onderstaande gratis inloopspreekuren fysiotherapie voor een gratis consult van 10 minuten is natuurlijk ook mogelijk:

  • Iedere maandag van 19.00 – 19.30 uur op de Productieweg 8 in Harmelen.
  • Iedere vrijdag van 8.00 – 9.00 uur bij de Huisartsenpraktijk aan de Kerkweg 2 in Harmelen.

Uiteraard zijn wij ook af en toe op de velden van Fiducia te vinden voor vragen en/of advies en werken nauw samen met Ellie, de vaste verzorgster van Fiducia. 

Zie ook de website van Fiducia.