Sportfysiotherapie

Speciaal voor de sporters onder ons richten wij ons met sportfysiotherapie specifiek op de preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Wij weten wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt. En wij begrijpen ook waarom sport zo belangrijk voor u is. In de behandeling gaan wij daarom dan ook net een stukje verder om ervoor te zorgen dat u weer veilig en blessurevrij aan uw sport kan deelnemen.

Neem direct contact op.  Voor wie is Sportfysiotherapie?

  Uiteraard is sportfysiotherapie bedoeld voor fanatieke sporters. Maar ook mensen die op amateurniveau lekker bezig zijn met sport maar last hebben van een sportblessure zijn van harte welkom. Sport u nu nog niet en wilt u gaan beginnen maar weet u niet hoe? Of wilt u het sporten naar een hoger niveau tillen bijvoorbeeld mee gaan doen met een marathon? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor advies en een professionele begeleiding.

  Sportfysio
  Sportfysiotherapie

  Sportfysiotherapie: Essentieel voor Elke Sporter

  Sportfysiotherapie is niet alleen voor professionele atleten; het is essentieel voor iedereen die actief betrokken is bij sport. Of u nu een weekend krijger bent, een amateur sporter of op weg naar de Olympische Spelen, sportfysiotherapie kan uw prestaties verbeteren en blessures voorkomen. Onze aanpak is gericht op uw specifieke sport en individuele behoeften, waarbij we een persoonlijk trainings- en revalidatieplan opstellen dat aansluit bij uw unieke fysieke profiel en sportdoelen.

  Innovatieve Technieken in Sportfysiotherapie

  Bij Fysio Broekhuizen blijven we vooroplopen in de nieuwste technieken en behandelingen in sportfysiotherapie. We integreren innovatieve benaderingen zoals bewegingsanalyse, spierkrachtmetingen en herstelmonitoring om een nauwkeurig inzicht te krijgen in uw lichaam en prestaties. Deze geavanceerde technieken stellen ons in staat om niet alleen te reageren op sportblessures, maar deze ook proactief te voorkomen, waardoor u sneller en sterker terugkeert in uw sport.

  Sportfysiotherapie broekhuizen

  Behandeling

  Wij behandelen blessures aan alle spieren en gewrichten maar de meest voorkomende sportblessures zijn aan de knie, enkel en schouder. De therapie die we inzetten richt zich niet alleen op het herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens de eerste afspraak bepalen we dan ook of extra training nodig is om het ontstaan van deze en andere blessures te voorkomen. Voetbal je bij SCH’44? Dan kunnen we ook een afspraak maken voor een sportspecifieke fysiotraining op het voetbalveld.

  Registratie

  Wij staan als erkend fysiotherapeut geregistreerd bij het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF, voorheen het KNGF). 

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  × Kunnen wij u helpen?