Sportfysiotherapie

Speciaal voor de sporters onder ons richten wij ons met sportfysiotherapie specifiek op de preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Wij weten wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt. En wij begrijpen ook waarom sport zo belangrijk voor u is. In de behandeling gaan wij daarom dan ook net een stukje verder om ervoor te zorgen dat u weer veilig en blessurevrij aan uw sport kan deelnemen.

Neem direct contact op.  Voor wie is Sportfysiotherapie?

  Uiteraard is sportfysiotherapie bedoeld voor fanatieke sporters. Maar ook mensen die op amateurniveau lekker bezig zijn met sport maar last hebben van een sportblessure zijn van harte welkom. Sport u nu nog niet en wilt u gaan beginnen maar weet u niet hoe? Of wilt u het sporten naar een hoger niveau tillen bijvoorbeeld mee gaan doen met een marathon? Ook dan bent u bij ons van harte welkom voor advies en een professionele begeleiding.

  Sportfysio

  Behandeling

  Wij behandelen blessures aan alle spieren en gewrichten maar de meest voorkomende sportblessures zijn aan de knie, enkel en schouder. De therapie die we inzetten richt zich niet alleen op het herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens de eerste afspraak bepalen we dan ook of extra training nodig is om het ontstaan van deze en andere blessures te voorkomen. Voetbal je bij SCH’44? Dan kunnen we ook een afspraak maken voor een sportspecifieke fysiotraining op het voetbalveld.

  Registratie

  Wij staan als erkend fysiotherapeut geregistreerd bij het Kwaliteits Register Fysiotherapie (KRF, voorheen het KNGF). 

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  × Kunnen wij u helpen?