Sportfysiotherapie

Als sportfysiotherapeut richten wij ons op de preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Wij weten wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt. En wij begrijpen ook waarom sport zo belangrijk voor u is.

Voor wie is sportfysiotherapie bedoeld?
Uiteraard is sportfysiotherapie bedoeld voor fanatieke sporters. Maar daarnaast behandelen wij ook ouderen en kinderen bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie. Maar ook mensen die bijvoorbeeld een marathon willen lopen of aan sport willen gaan doen en niet weten hoe ze dat moeten aanpakken kunnen bij ons terecht.  


Behandeling
Als sportfysiotherapeut behandelen wij blessures aan alle spieren en gewrichten maar het meest aan knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens het onderzoek bepalen wij of extra oefening of training nodig is om het ontstaan van een blessure juist te voorkómen. Zo nodig overleggen wij met uw trainer.

Informatie 
Om een afspraak te maken gaat u naar ons online afsprakensysteem. Wilt u meer informatie of telefonisch een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op via tel. 0348-443141

Voor meer informatie over sportfysiotherapie kunt u terecht op de site www.nvfs.nl.