Gratis sportconsult voor alle leden van SCH44

Met ingang van seizoen 2014/2015 is Fysio Broekhuizen verantwoordelijk voor de verzorging van de selectie van SCH’44. Samen met dochter Ginger doet Bas Broekhuizen er alles aan om de spelers zo fit mogelijk te houden en direct te ondersteunen bij blessures.

Vanwege de directe samenwerking bieden wij alle leden van SCH’44 een GRATIS sportconsult op de praktijk aan. Dit geldt ook voor jeugdleden en is geheel vrijblijvend. Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Wanneer je een blessure hebt opgelopen of advies wilt kun je kosteloos bij de praktijk terecht voor een eenmalig onderzoek/consult.
  • Tijdens dit consult van 25 minuten krijg je advies en wordt gekeken of je met oefeningen thuis de klacht/blessure kunt verhelpen of dat een vervolgtraject nodig is.
  • Eventuele vervolgbehandelingen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend op uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost u dus niets.

Om een afspraak te maken bel je met tel. 0348-443141 en geef je aan dat je lid bent van SCH’44. Je kan dan op werkdagen binnen 48 uur terecht, ook in de avonduren. 

Zelf direct online een afspraak maken kan ook! Ga hiervoor naar ons online afsprakensysteem en kies onder de rubriek Sportfysiotherapie voor Gratis sportconsult SCH44 en volg de instructies op.

Zonder afspraak langskomen op onderstaande gratis inloopspreekuren fysiotherapie voor een gratis consult van 10 minuten is natuurlijk ook mogelijk:

  • Iedere maandag van 19.00 – 19.30 uur op de Productieweg 8 in Harmelen.
  • Iedere vrijdag van 8.00 – 9.00 uur bij de Huisartsenpraktijk aan de Kerkweg 2 in Harmelen.

Zie ook de website van SCH'44.