Sportfysiotherapie voor leden van SCH44

Als sportfysiotherapeut richten wij ons op de preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. Wij weten wat er in uw lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe u geblesseerd raakt. En wij begrijpen ook waarom sport zo belangrijk voor u is en dat u bij een blessure zo snel mogelijk wilt herstellen en pijnvrij wilt voetballen.

Alle leden van SCH’44 zijn dan ook van harte welkom om langs te komen op onderstaande inloopspreekuren fysiotherapie voor een gratis consult van 10 minuten. Dit geldt ook voor jeugdleden en is geheel vrijblijvend.

  • Iedere dinsdag van 19.30 – 20.00 uur op de Productieweg 8 in Harmelen.
  • Iedere dinsdag van 20.30 - 21.00 uur in de verzorgingsruimte van SCH'44 (m.u.v. schoolvakanties)
  • Iedere woensdag van 18.00 - 18.45 uur in de verzorgingsruimte van SCH'44 (m.u.v. schoolvakanties)

Lukt het niet om langs te komen op een gratis inloopspreekuur dan bent u ook van harte welkom voor een GRATIS sportconsult op de praktijk wanneer het voor u beter uitkomt.
Om een afspraak te maken belt u met tel. 0348-443141 en geeft u aan dat u lid bent van SCH’44. Zelf direct online een afspraak maken kan ook! Ga hiervoor naar ons online afsprakensysteem en kies onder de rubriek Sportfysiotherapie voor Gratis sportconsult SCH44 en volg de instructies op.

  • Wanneer u een blessure heeft opgelopen of advies wilt kunt u kosteloos  terecht voor een eenmalig onderzoek/consult.
  • Tijdens dit consult krijgt u advies en wordt gekeken of de blessure met oefeningen thuis te verhelpen is of dat een vervolgtraject moet worden gestart.
  • Alleen vervolgbehandelingen worden rechtstreeks bij de zorgverzekeraar ingediend op uw aanvullende verzekering. Fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wordt altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kost u dus niets.

Zie ook de website van SCH'44.