Top 10 van Nederland Fysiotherapie & Fitness

Snel terecht & altijd eerlijk advies

Geverifieerde 9,5 klantwaardering

Contracten alle zorgverzekeraars

Hoe klanten over ons denken

Wekelijks krijgen wij nieuwe reviews binnen op Zorgkaart Nederland. Klik op onderstaande knop om de meest recente reviews te bekijken.

Hetty van de Weijer

Een fijne “openminded” praktijk, waarin je als cliënt serieus wordt genomen en er alles aan wordt gedaan om je klacht te doen herstellen.

Marielle Thiadens

Fijne, snelle en professionele hulp bij mijn herstel na een heupoperatie.
Kan hier alleen maar heel erg blij van worden!

Charlotte Sijmons

Super professioneel team. Ze maken altijd plek als je met spoed langs wilt komen: omdat de pijn niet te houden is! En veel begeleiding voor zowel de thuis-oefeningen en/of in de mooie trainingsruimte!

Mary Jim

Hele fijne fysiopraktijk! Mijn ervaring is dat zij professioneel werken en toch persoonlijk zijn. Iedereen is kundig, van iemand aan de telefoon tot de fysiotherapeut. Ze zijn heel vriendelijk en servicegericht. Wat ik ook fijn en realistisch vind, ze laten je niet komen als dit niet nodig is. En wat je ook nergens ziet, ze zijn super schoon!

Monique van Deutekom

Fysio Broekhuizen is een praktijk waar er goed naar je word geluisterd, goede behandeling, en goede tips voor thuis En ook als je met acute pijn klachten belt word er meteen plaats voor je gemaakt ik heb mij zeer welkom en geholpen gevoelt!Fysio broekhuizen werkt eerlijk waardevol en resultaat gericht.

Kiki Huizen

Ik liep al heel lang met klachten maar niemand kon me echt helpen. Totdat ik op advies bij deze praktijk terecht kwam. Ze luisteren goed, zijn oprecht en heel kundig. Daarnaast ook nog eens super vriendelijk. Voor mij geen andere fysiotherapeut meer.

Wijnie Kleijer

Vanmorgen weer begonnen met fysio fitness. Wat een goede intake en begeleiding!

Paula Kempie

Er word altijd goed naar je geluisterd en de behandelingen slaan aan.

Dennis Naarding

Fijn en snel geholpen

Marijke van Zijl

Aan te bevelen. Goede fysiotherapeuten

Marieke van Tessel

Hele fijne mensen die goed naar je luisteren en weten wat ze doen. Ik kom er regelmatig voor diverse behandelingen en ga altijd met een goed gevoel naar huis.

Sabrina Koenes

Bas & Tamara en de rest van het team zijn altijd vriendelijk! Helpen mee denken en kijken naar de juiste oplossing, ze nemen de tijd om te luisteren en geven je advies wat je het beste kan doen. Altijd dik tevreden!

Cobi Van Breukelen

Deskundige behandeling en vriendelijke behandeling. De therapeut nam me mee in zijn afweging en overlegde of ik me erin kon vinden. Vol vertrouwen naar huis gegaan.

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

× Kunnen wij u helpen?