Stott Pilates

Wil je soepeler bewegen, je houding verbeteren, gewoon lekker bewegen of minder last van spanningen in de rug, nek en schouder? Dan is pilates iets voor jou.

Bij Pilates wordt gewerkt aan het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. 

Voor wie?
Pilates is geschikt voor iedereen. Of je nu je houding wilt verbeteren, gewoon lekker wilt bewegen of iets wilt doen aan spanningen in je rug, nek of schouder. Het is een uitgebalanceerde methode die kan worden aangepast aan jouw fysieke mogelijkheden en vitaliteit.

Ben je zwanger, net bevallen of aan het revalideren? Ook dan is het mogelijk Pilates lessen te volgen. Uiteraard worden deze lessen altijd in overleg met een medisch specialist gegeven.

Waarom Natuurlijk Pilates?
Natuurlijk Pilates biedt je de mogelijkheid om onder persoonlijke begeleiding en aandacht een serie oefeningen te volgen binnen jouw mogelijkheden.

Dit kan zowel in groepsverband als privé. De privélessen worden volledig afgestemd op je individuele behoeften en mogelijkheden. Dit kan op de mat of op een reformer. Samen kijken we naar wat voor jou het beste is en welke voorkeur je hebt.

Tijden
Reguliere groepslessen op de mat
Woensdag 09.00 - 09.55 uur 
Woensdag 10.00 - 10.55 uur 

Kosten
Kennismakingscursus: 2 groepslessen (maximaal 10 personen) 20 euro
Strippenkaart:115 euro
Doorlopend abonnement 38 euro per maand
Privéles 1 tot 10 lessen Vanaf 40 tot max 45 euro
Zwangerschapspilates 4 groepslessen Maximaal 5 personen 60 euro

Meer informatie of aanmelden?
Mail (info@natuurlijkpilates.nl) of bel (06-16809353) naar Natuurlijk Pilates, ook bij vragen. We vertellen je graag over de mogelijkheden.  Of kijk op www.natuurlijkpilates.nl voor meer informatie.