Personal training

Wilt u op een persoonlijke manier aan uw fitheid, conditie of kracht werken, beter worden in uw sport of gewoon lekker in uw vel zitten? Dan is personal training bij Fysio Broekhuizen iets voor u! 

Onder begeleiding van Dirk Jan van der Hoeven, sportinstructeur en gediplomeerd fysiotherapeut, krijgt u op een professionele en verantwoorde manier de optimale ondersteuning bij het behalen van uw sportieve en/of persoonlijke doelen.

Tijdens de intake wordt er gekeken naar uw huidige conditie en uw persoonlijke doelstellingen. Samen met u wordt een persoonlijk trainingsplan opgesteld waar u zich prettig bij voelt. Daarna kan uw uitdaging meteen beginnen.

Gedurende de trainingen staat Dirk Jan met aandacht voor u klaar. Hij geeft u de juiste oefeningen die passen bij uw persoonlijke doelen en helpt u om deze oefeningen goed uit te voeren voor het beste resultaat.
Heeft u moeite met motivatie of doorzettingsvermogen? Dan word u geholpen om de discipline op te brengen er elke training weer voluit voor te gaan. Heeft u geen intensieve begeleiding nodig, maar wilt u alleen wat waardevolle tips ontvangen? Dan is een eenmalige sessie ook een mogelijkheid. Met een kritische blik bekijkt hij uw huidige trainingsschema en de manier waarop u de oefeningen uitvoert.

De kosten voor een personal training van 60 minuten bedragen 49,95 euro. 

De oefenzaal waar de personal training plaatsvindt is ruim 130m2 groot en voorzien van alle benodigde apparatuur. In deze rustige ruimte kunt u op een ontspannen en gerichte manier trainen.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op. Direct online een afspraak maken kan ook, u kiest dan bij categorie voor personal training.