Over ons.

Top 10 van Nederland Fysiotherapie & Fitness

Snel terecht & altijd eerlijk advies

Geverifieerde 9,5 klantwaardering

Contracten alle zorgverzekeraars

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF)

Bas Broekhuizen

Eigenaar, fysiotherapeut, manueel therapeut, leefstijlcoach

BIG: 49056902504
Bas is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Hij is een fysiotherapeut en manueel therapeut met veel ervaring en zeer gedreven in zijn vak. Na jaren van behandelen besteedt hij nu zijn meeste tijd aan het begeleiden van de collega fysiotherapeuten en sportbegeleiders in de praktijk. Daarnaast verzorgt hij het gebouwenbeheer en neemt deel aan diverse samenwerkingsverbanden.

Bas is opgeleid om extra beeldvormend onderzoek te doen met het echoapparaat dat de praktijk tot zijn beschikking heeft. Hij is tevens opgeleid tot leefstijlcoach, aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en gecertificeert voor het toepassen van dryneedling. 

In zijn vrije tijd is Bas regelmatig te vinden in de sportzaal van de praktijk of op het voetbalveld met zijn zoon.

Bas is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT), COOL en Chronisch Zorgnet. Ook is hij gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Tamara Tiernagan- Broekhuizen

Eigenaar

Tamara is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Samen met Bas heeft zij de praktijk  ontwikkeld en laten groeien tot de Top 10 praktijk van Nederland die het nu is.

Tamara heeft een HBO opleiding communicatie & marketing afgerond en is altijd bezig met innovatie en het doorvoeren van verbeteringen binnen de praktijk.  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, de financiën, communicatie en website met social media.

Naast de beste zorg en een eerlijk advies vindt zij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Zowel voor de klant als voor de collega’s. Zij zorgt er dan ook voor dat iedere klant op de juiste plek terecht komt  en dat de collega’s met plezier bij Fysio Broekhuizen werken.

Bent u tevreden dan hoort zij dat graag. Kunnen er dingen beter? Ook dan staat zij open voor uw feedback!

Martijn Smorenburg

Fysiotherapeut en manueeltherapeut MSC

BIG: 09920361504
Martijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut en Master of Science in de manuele therapie.  U kunt bij hem terecht voor complexe klachten, nek- rug of schouderproblemen of een second opinion.  Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysio- manueeltherapeut die zich naast het behandelen bezig houdt met ondersteunende managementtaken.

In zijn vrije tijd is hij keeper bij de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern en brengt hij graag wat uurtjes door met gamen.

Martijn is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT) en is gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Marlies Buné

Fysiotherapeut en leefstijlcoach

BIG: 9932585804
Marlies is algemeen fysiotherapeut en werkt vier dagen per week verdeeld op onze locaties in Harmelen en Vleuterweide. Daarnaast is Marlies gecertificeerd leefstijlcoach en verzorgt zij samen met collega Bram de workshops voor het GLI programma.

Marlies werkt graag serieus aan een goed en gedegen herstel bij jong en oud. U kunt o.a. bij haar terecht voor revalidatie na een operatie, een sportblessure of actieve oefentherapie. Ze is een gedreven therapeut die graag mensen motiveert om het uiterste uit zichzelf te halen. Marlies is gecertificeerd in Positieve Gezondheid.

In haar vrije tijd houdt Marlies van sporten en is ze graag op het water te vinden bij roeivereniging U.S.R. “Triton”  waar zij een wedstrijdploeg coacht. 

Marlies is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Robin Aalten

Fysiotherapeut en MSC manueel therapeut i.o.

BIG: 89931950204
Robin is algemeen fysiotherapeut en vier dagen per week werkzaam bij Fysio Broekhuizen, zowel op de locatie in Harmelen als Vleuterweide. Daarnaast volgt Robin de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

Robin is ambitieus, sociaal en houdt van samenwerken en professionaliteit. Hij heeft veel affiniteit met sporters ook met andere klachten kunt u bij hem terecht.

Naast zijn werk en studie besteedt Robin graag zijn tijd aan muziek, hardlopen en atletiek.

Ook Robin is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Suzanne Favier

Fysiotherapeut

BIG: 49926924804
Suzanne is algemeen fysiotherapeut en werkt twee dagen per week in de praktijk in Harmelen. De overige dagen is zij druk bezig met haar studie Master Human Movement Sciences.

Suzanne is rustig, sociaal en doelgericht. Ze is gespecialiseerd in schouderproblematiek maar u bent ook voor andere klachten van harte welkom. Met de Minor Kind in ontwikkeling en motoriek met praktijkgericht onderzoek zijn kinderen ook bij haar in goede handen. Daarnaast geeft Suzanne ook bekkenfysiotherapie volgens de Röst Methode.

In haar vrije tijd houdt Suzanne zich graag bezig met hockey, zeilen, skiën en tennissen.

Ook Suzanne is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Bram Nagtzaam

Fysiotherapeut en leefstijlcoach

BIG: 79934465904
Bram is na zijn stages bij Fysio Broekhuizen en het Antonius Leidsche Rijn ziekenhuis als gediplomeerd fysiotherapeut aan de slag gegaan in onze praktijk. Daarnaast heeft hij de opleiding tot leefstijlcoach gevolgd.

Bram is gedreven, vriendelijk en behulpzaam en wil er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt bij hem terecht in Harmelen en Vleuterweide voor o.a. revalidatie na een operatie, herstel van een blessure of actieve oefentherapie. Daarnaast begeleidt Bram samen met Marlies de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) in onze praktijk en verzorgt hij  op de woensdagavond de fitness. 

In zijn vrije tijd fitnesst Bram zelf ook graag en bezoekt hij diverse festivals.

 

Nienke van Riet

Fysiotherapeut en manager

BIG: 49930728304
Nienke is vijf dagen per week werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en manager. Ze stuurt de praktijkondersteuners aan, is samen met de leefstijlcoaches verantwoordelijk voor het GLI programma en vervangt Bas en Tamara bij afwezigheid.

Nienke is behulpzaam, eerlijk en altijd vriendelijk. Ze staat voor iedereen klaar en zorgt ervoor dat u bij Fysio Broekhuizen de persoonlijke aandacht krijgt waar u recht op heeft.  Als fysiotherapeut is zij daarnaast allround inzetbaar. Nienke heeft ervaring in de geriatrische fysiotherapie, een Minor Kind in Beweging gedaan en geeft bekkenfysiotherapie volgens de Röst Methode. Ook is zij gecertificeerd in dryneedling en positieve gezondheid.

Ook Nienke is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Jim Groenendijk

Sporttherapeut en masseur

Jim is een gecertificeerd sporttherapeut en heeft daarvoor zijn MBO diploma Sport en Gezondheid niveau 4 gehaald met o.a. de licenties voor fitnessinstructeur en (sport)masseur.

Sporters kunnen bij Jim terecht voor het analyseren én behandelen van pijntjes, klachten en blessures zoals  enkel-, voet- en hielblessures,  achillespees- en kuitklachten, mediaal tibiaal stress syndroom (shin splints), specifieke knieletsel (ligamenten en menisci), patellofemorale klachten, jumpers’ knee en runners’ knee, hamstrings- en liesblessures, slijmbeurs en peesontstekingen, lage rugklachten (ook hernia), nek- en schouderklachten en een tenniselleboog. Daarnaast begeleidt hij op de maandagavond en de maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend de sportblokken Fitness Verantwoord Bewegen. Jim is sportief, sociaal, eerlijk en leergierig.  

In zijn vrije tijd is Jim graag aan het voetballen of geeft hij training bij de voetbal.

 

Mats van Olderen

Sportbegeleider

Mats volgt de opleiding Sport- en bewegingscoördinator niveau 4 aan het ROC Midden Nederland. Tijdens zijn stage bij Fysio Broekhuizen heeft hij veel geleerd over het verantwoord begeleiden van sporters die willen werken aan hun conditie of als verlengde van de fysiotherapie onder begeleiding hun oefeningen willen blijven doen. Daarnaast heeft hij op het ROC zijn fitnessvak diploma gehaald. Na het afronden van de stage is Mats bij de praktijk blijven werken en begeleidt elke dinsdag- en donderdagavond de fitness.  Ook werkt hij afwisselend met de andere fitnessbegeleiders op de zaterdagochtend. 

Mats is sportief en is in zijn vrije tijd vaak te vinden bij Korfbalvereniging Fiducia.

 

Lianne Ockeloen

Praktijkondersteuner

Lianne werkt als praktijkondersteuner aan de balie. U kunt haar aan de telefoon krijgen wanneer u belt voor een afspraak of het inplannen van een intake voor de fitness. Ook verzorgt ze de mail en beantwoord ze de gesprekken die we via whatsapp ontvangen.
Lianne is standaard aanwezig op de maandag en de vrijdag.

Naast haar werkzaamheden voor Fysio Broekhuizen werkt Lianne als kapster en schoonheidsspecialiste. 

Robin van den Bogaard

Praktijkondersteuner

Robin werkt als praktijkondersteuner aan de balie. Samen met Lianne is zij verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon, mail en whatsapp. Ook verzorgt ze de eindrapportages naar de huisartsen en specialisten en plant ze intakes in voor de fitness. Robin is standaard aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. 

Haar vrije tijd brengt Robin het liefste door tussen de paarden. Ze is opgeleid tot instructeur basissport allround en heeft haar MBO diploma voor bedrijfsleider in de paardensport en -houderij.

Senn Broekhuizen

Facilitair ondersteuner

Senn is de zoon van Bas en Tamara. Hij zit op het VWO van het Amadeus Lyceum in Vleuten en droomt naast een carrière als profvoetballer van het managen van een eigen onderneming. 

Om een goed idee te krijgen van wat daar allemaal bij komt kijken helpt Senn regelmatig met facilitaire en soms administratieve taken in de praktijk. Senn is sociaal, vriendelijk, sportief en neemt zijn werk serieus.

In zijn vrije tijd is hij een fanatieke voetballer bij PVCV of aan het gamen met vrienden.

 

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

× Kunnen wij u helpen?