Persoonlijke aandacht

De beste zorg

Altijd een eerlijk advies

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF)

Bas Broekhuizen

Eigenaar, fysiotherapeut, manueel therapeut

BIG: 49056902504
Bas is samen met Tamara eigenaar van Fysio Broekhuizen. Hij is een fysiotherapeut en manueel therapeut met veel ervaring. Bas is gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u altijd waar u aan toe bent.

Naast fysio- en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling toe. Daarnaast is hij opgeleid om echografisch onderzoek te doen met een van de twee echografieapparaten die de praktijk tot zijn beschikking heeft. U kunt bij Bas terecht voor complexe klachten of een second opinion.

In zijn vrije tijd is Bas regelmatig te vinden in de sportzaal van de praktijk of op het voetbalveld van SCH’44 met zijn zoon.

Bas is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT).

Tamara Tiernagan- Broekhuizen

Eigenaar

Tamara is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Tamara heeft een HBO opleiding communicatie & marketing afgerond. Zij is verantwoordelijk voor de financiën, communicatie en public relations en werkt afwisselend vanuit de praktijk en uit huis. Daarnaast is Tamara verantwoordelijk voor het personeelsmanagement.  Samen met Simone en Ginger stuurt zij de collega’s in de praktijk aan.

Tamara en Bas vinden persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies erg belangrijk. Tamara zorgt er dan ook voor dat iedere klant in de praktijk dit krijgt en dat alle fysiotherapeuten de kwaliteit in de praktijk kunnen garanderen.

Martijn Smorenburg

Fysiotherapeut en manueeltherapeut MSC

BIG: 09920361504
Martijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut en heeft daarnaast de 3-jarige masteropleiding manuele therapie gevolgd aan de SOMT in Amersfoort. Hij mag zich nu een Master of Science noemen. Naast reguliere fysiotherapie en manuele therapie kunt u ook bij hem terecht voor dry needling en sportblessures. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysio- manueeltherapeut met veel kennis van nek- rug- schouder- en knieklachten.

In zijn vrije tijd is hij keeper bij de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern en brengt hij graag wat uurtjes door met gamen.

Martijn is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT). 

Simone Spek

Fysiotherapeut, manager

BIG: 89928367704
Simone is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en Topclass student aan de Hogeschool Utrecht. Ze is een betrokken fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt en oprechte interesse toont. Daarnaast is ze spontaan, vriendelijk, eerlijk, enthousiast en altijd vrolijk.

Naast algemene fysiotherapie past Simone ook dry needling en mulligan technieken (veilige en pijnvrije manier van mobiliseren) toe waarvoor zij gecertificeerde opleidingen heeft gevolgd. U kunt bij haar terecht voor alle soorten klachten en een ontspannende zwangerschapsmassage.

Naast het behandelen in de praktijk heeft Simone ook een managementrol. Ze stuurt de collega fysiotherapeuten aan en bewaakt de kwaliteit van de therapie en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft. In haar vrije tijd doet ze graag aan kitesurfen.

Simone is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Desiree Fris

Fysiotherapeut

BIG: 69930165504

Desiree is een enthousiaste, vriendelijke en gedreven fysiotherapeut. Ze is veelzijdig inzetbaar waardoor u met veel verschillende klachten bij haar terecht kunt. Of u nu actieve oefentherapie nodig heeft of een ontspannende massage, u bent bij haar in goede handen.

Desiree werkt vijf dagen per week in de praktijk waarvan twee dagen op de locatie in Vleuten. De overige drie dagen werkt zij in Harmelen waar ze veel in de oefenzaal te vinden is voor de juiste begeleiding naar herstel.

In haar vrije tijd houdt Desiree zich graag bezig met fitness, yoga en piano spelen.

Desiree is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Wieke Zijlmans

Fysiotherapeut

BIG: 59929273204
Wieke is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan THIM hogeschool voor fysiotherapie en allround inzetbaar. Ze is een leuke sportieve dame met veel energie die zich graag wil blijven ontwikkelen in haar vak. Wieke heeft veel affiniteit met sport gerelateerde klachten en gaat graag actief aan de slag. Daarnaast behandelt zij ook in Reinaerde wat haar veel voldoening geeft.

Wieke is opgegroeid in Suriname en op haar twintigste jaar naar Nederland gekomen om de opleiding tot fysiotherapeut te volgen. In haar vrije tijd behoort zij tot een dansgroep en is ze junior coach in de Crossfit.

Ook Wieke is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Ginger Tiernagan

Praktijkondersteuner, bewegingsagoog, sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Utrecht afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ze werkt doorgaans van maandag t/m donderdag in de praktijk als praktijkondersteuner. Hierbij beantwoordt zij onder andere de telefoon en mail, verzorgt de correspondentie naar (huis)artsen en ondersteunt de collega fysiotherapeuten. Daarnaast verzorgt zij massages, medical taping en begeleidt ze meerdere blokken Fysio Verantwoord Bewegen. Ze is de rechterhand van Tamara en vervangt haar bij afwezigheid.

In haar vrije tijd doet Ginger graag aan boogschieten en is ze regelmatig te vinden op een boogschietvereniging in Utrecht. Ook reist ze het liefst de hele wereld rond.

Leana Veldhuizen

Praktijkondersteuner

Leana heeft de opleiding HBO bachelor Media & Entertainment Management afgerond. Ze werkt als praktijkondersteuner en is samen met Ginger verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het beantwoorden van mail en telefoon en communicatie met artsen en specialisten. Daarnaast houdt zij zich bezig met de social media van de praktijk en is allround inzetbaar op mediagebied en administratief vlak.

Leana woont in Harmelen en is veel te vinden op de voetbalvelden van SCH’44.

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

× Kunnen wij u helpen?