Over ons.

Persoonlijke aandacht

De beste zorg

Altijd een eerlijk advies

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF)

Bas Broekhuizen

Eigenaar, fysiotherapeut, manueel therapeut, leefstijlcoach

BIG: 49056902504
Bas is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Hij is een fysiotherapeut en manueel therapeut met veel ervaring, gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u altijd waar u aan toe bent.

Naast fysio- en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling toe. Daarnaast is hij opgeleid om extra beeldvormend onderzoek te doen met het echoapparaat dat de praktijk tot zijn beschikking heeft.  U kunt bij Bas terecht voor complexe klachten of een second opinion. Bas is tevens opgeleid tot leefstijlcoach en begeleidt de Gecombineerde Leefstijlinterventie GLI. Ook is hij aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

In zijn vrije tijd is Bas regelmatig te vinden in de sportzaal van de praktijk of op het voetbalveld met zijn zoon.

Bas is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT), COOL en Chronisch Zorgnet. Ook is hij gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Tamara Tiernagan- Broekhuizen

Eigenaar

Tamara is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Samen met Bas heeft zij de praktijk  ontwikkeld en laten groeien tot de Top 10 praktijk van Nederland die het nu is. Tamara heeft een HBO opleiding communicatie & marketing afgerond en is altijd bezig met innovatie en het bewaken van de kwaliteit. Zij is verantwoordelijk voor de financiën, communicatie, public relations en het personeelsmanagement. Bij het aansturen van het personeel wordt zij ondersteund door Simone en Ginger.

Tamara vindt persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies erg belangrijk. Zij zorgt er dan ook voor dat iedere klant op de juiste plek terecht komt en dat alle fysiotherapeuten de kwaliteit in de praktijk kunnen garanderen. Bent u tevreden dan hoort zij dat graag. Kunnen er dingen beter? Ook dan staat zij open voor uw feedback!

Martijn Smorenburg

Fysiotherapeut en manueeltherapeut MSC

BIG: 09920361504
Martijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut en heeft daarnaast de 3-jarige masteropleiding manuele therapie gevolgd aan de SOMT in Amersfoort. Hij mag zich nu een Master of Science noemen. Naast reguliere fysiotherapie en manuele therapie kunt u ook bij hem terecht voor dry needling en sportblessures. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysio- manueeltherapeut met veel kennis van nek- rug- schouder- en knieklachten.

In zijn vrije tijd is hij keeper bij de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern en brengt hij graag wat uurtjes door met gamen.

Martijn is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT) en is gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Simone Spek

Fysiotherapeut, manager

BIG: 89928367704
Simone is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en Topclass student aan de Hogeschool Utrecht. Ze is een betrokken fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt en oprechte interesse toont. Daarnaast is ze spontaan, vriendelijk, eerlijk, enthousiast en altijd vrolijk.

Naast algemene fysiotherapie past Simone ook dry needling en mulligan technieken (veilige en pijnvrije manier van mobiliseren) toe waarvoor zij gecertificeerde opleidingen heeft gevolgd. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de Rost Bekkentherapie en heeft ze een minor in Psychosomatische fysiotherapie. U kunt bij haar terecht voor alle soorten klachten en een ontspannende zwangerschapsmassage.

Naast het behandelen in de praktijk in Harmelen en Vleuterweide heeft Simone ook een managementrol. Ze stuurt de collega fysiotherapeuten aan en bewaakt de kwaliteit van de therapie en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft. In haar vrije tijd doet ze graag aan kitesurfen.

Simone is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), staat geregistreerd als Rost Bekkentherapeut en is gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Desiree Fris

Fysiotherapeut

BIG: 69930165504

Desiree is een enthousiaste, vriendelijke en gedreven fysiotherapeut. Ze is veelzijdig inzetbaar waardoor u met veel verschillende klachten bij haar terecht kunt. Of u nu actieve oefentherapie nodig heeft, dryneedling of een ontspannende massage, u bent bij haar in goede handen.

Desiree werkt drie dagen per week in de praktijk  in Harmelen en twee dagen per week in Vleuten. Ze werkt graag in de oefenzaal voor een goede en gedegen begeleiding naar herstel. Ook kunnen basisschool kinderen bij haar terecht in de praktijk wanneer zij extra hulp kunnen gebruiken bij het schrijven.

In haar vrije tijd houdt Desiree zich graag bezig met fitness, yoga en piano spelen.

Desiree is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Wieke Zijlmans

Fysiotherapeut

BIG: 59929273204
Wieke is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan THIM hogeschool voor fysiotherapie en allround inzetbaar. Ze is een leuke sportieve dame met veel energie die zich graag wil blijven ontwikkelen in haar vak. Wieke heeft veel affiniteit met sport gerelateerde klachten en gaat graag actief aan de slag. Ze behandelt op de praktijk in Harmelen en verzorgt de fysiotherapie aan huis.

Wieke is opgegroeid in Suriname en op haar twintigste jaar naar Nederland gekomen om de opleiding tot fysiotherapeut te volgen. In haar vrije tijd behoort zij tot een dansgroep en is ze junior coach in de Crossfit.

Ook Wieke is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Sanne van Dijk

Fysiotherapeut

BIG: 29927368804
Sanne heeft in 2011 het Cios afgerond waarna ze haar diploma in de fysiotherapie heeft behaald. Na vier jaar als fysiotherapeut in Nieuwegein te hebben gewerkt, is zij in 2022 aan de slag gegaan bij Fysio Broekhuizen.  Sanne is allround inzetbaar en maakt graag gebruik van actieve oefentherapie. Ook heeft zij een minor in de Psychosomatische fysiotherapie en en is gecertificeerd leefstijlcoach en GLI beweegcoach. 

Sanne komt oorspronkelijk uit Harmelen en woont nu in De Bilt. In haar vrije tijd is ze graag buiten actief met o.a. hardlopen, snowboarden, wakeboarden en duiken.

Sanne is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en is gecertificeerd GLI Beweegcoach en COOL leefstijlcoach.

Suzanne Favier

Fysiotherapeut

BIG: 49926924804
Suzanne is algemeen fysiotherapeut en werkt twee dagen per week in de praktijk in Harmelen. De overige dagen is zij druk bezig met haar studie Master Human Movement Sciences.

Suzanne is rustig, sociaal en doelgericht. Ze is gespecialiseerd in schouderproblematiek maar u bent ook voor andere klachten van harte welkom. Met de Minor Kind in ontwikkeling en motoriek met praktijkgericht onderzoek zijn kinderen ook bij haar in goede handen. 

In haar vrije tijd houdt Suzanne zich graag bezig met hockey, zeilen, skiën en tennissen.

Ook Suzanne is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Nienke van Riet

Fysiotherapeut en praktijkondersteuner

BIG: 49930728304
Nienke is algemeen fysiotherapeut en praktijkondersteuner. Vijf dagen per week is zij werkzaam voor de praktijk en allround inzetbaar op diverse werkzaamheden. 

Nienke is behulpzaam, eerlijk en altijd vriendelijk. Ze helpt u graag met het maken van een afspraak aan de telefoon/balie of met een behandeling fysiotherapie. Als fysiotherapeut wordt Nienke vooral blij van fysiotherapie bij ouderen en kinderen. Met ervaring in de geriatrische fysiotherapie en een Minor Kind in Beweging kunnen beide goed bij haar terecht.

Onlangs verhuisd van Almelo naar Zeist is Nienke in haar vrije tijd vooral de nieuwe omgeving aan het verkennen.

Ook Nienke is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Jim Groenendijk

Sportbegeleider, personal trainer en masseur.

Jim heeft zijn MBO diploma Sport en Gezondheid niveau 4 gehaald aan het ROC van Amstelland in Amstelveen. Hij heeft hier zijn fitnessvak certificaat en sportmassage behaald en doet nu de opleiding Sporttherapie in Utrecht.

Jim is sportief, sociaal, eerlijk en leergierig. Hij begeleidt op de maandagavond en de maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend de sportblokken Fitness Verantwoord Bewegen. Daarnaast kunt u ook bij Jim terecht voor personal training en massage. 

In zijn vrije tijd is Jim graag aan het voetballen of geeft hij training bij de voetbal.

 

Rosa van Weerde

Fysiotherapeut i.o. en sportbegeleider

Rosa heeft haar diploma Sport- en Bewegingscoördinator gehaald aan het MBO in Utrecht. Daarna heeft ze ervaring opgedaan als sportcoach bij de Hoogstraat Revalidatie en heeft ze gewerkt bij Sportcentrum Oudenrijn.
Op dit moment volgt Rosa de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht en studeert naar verwachting in 2024 af. 

Elke dinsdag- en donderdagavond verzorgt Rosa de sportblokken Fitness Verantwoord Bewegen. Daarnaast ondersteunt zij regelmatig de fysiotherapeuten bij de behandelingen.  

In haar vrije tijd is Rosa graag sportief bezig, houdt ze van reizen en van muziek. 

 

Bram Nagtzaam

Fysiotherapeut i.o. en sportbegeleider

Bram volgt de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool in Utrecht en is bezig met zijn laatste jaar. Hij wordt tijdens zijn stage in onze praktijk begeleidt door Bas, Martijn en Simone.

Daarnaast is Bram ook als collega werkzaam bij de praktijk. Als sportbegeleider begeleidt hij op de donderdagochtend het sportblok Fitness Verantwoord Bewegen en verzorgt samen met Sanne de GLI Beweeggroepen op woensdagavond. 

In zijn vrije tijd is Bram zelf ook bezig met fitness en gaat hij graag naar festivals.

 

Ginger Tiernagan

Backoffice, bewegingsagoog, sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Utrecht afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ze werkt doorgaans van maandag t/m donderdag in de praktijk in Harmelen op de backoffice en is flexibel inzetbaar in de praktijk.  Naast het maken van afspraken en administratieve vragen kunt u ook bij Ginger terecht voor massages, medical taping en begeleiding tijdens de sportblokken Fitness Verantwoord Bewegen. 

In haar vrije tijd doet Ginger graag aan boogschieten en is ze regelmatig te vinden op een boogschietvereniging in Utrecht. Ook reist ze het liefst de hele wereld rond.

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

Openingstijden

Maandag     08:00 - 20:30
Dinsdag       08:00 - 20.30
Woensdag   08:00 - 20:30
Donderdag  08:00 - 20.30
Vrijdag          08:00 - 18:00

× Kunnen wij u helpen?