Persoonlijke aandacht

De beste zorg

Altijd een eerlijk advies

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF)

Bas Broekhuizen

Eigenaar, fysiotherapeut, manueel therapeut

BIG: 49056902504
Bas is samen met Tamara eigenaar van Fysio Broekhuizen. Hij is een fysiotherapeut en manueel therapeut met veel ervaring. Bas is gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u altijd waar u aan toe bent.

Naast fysio- en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling toe. Daarnaast is hij opgeleid om echografisch onderzoek te doen met een van de twee echografieapparaten die de praktijk tot zijn beschikking heeft. U kunt bij Bas terecht voor complexe klachten of een second opinion.

In zijn vrije tijd is Bas regelmatig te vinden in de sportzaal van de praktijk of op het voetbalveld van SCH’44 met zijn zoon.

Bas is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT).

Tamara Tiernagan- Broekhuizen

Eigenaar

Tamara is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Tamara heeft een HBO opleiding communicatie & marketing afgerond. Zij is verantwoordelijk voor de financiën, communicatie en public relations en werkt afwisselend vanuit de praktijk en uit huis. Daarnaast is Tamara verantwoordelijk voor het personeelsmanagement.  Samen met Simone en Ginger stuurt zij de collega’s in de praktijk aan.

Tamara en Bas vinden persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies erg belangrijk. Tamara zorgt er dan ook voor dat iedere klant in de praktijk dit krijgt en dat alle fysiotherapeuten de kwaliteit in de praktijk kunnen garanderen.

Martijn Smorenburg

Fysiotherapeut en manueeltherapeut MSC

BIG: 09920361504
Martijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut en heeft daarnaast de 3-jarige masteropleiding manuele therapie gevolgd aan de SOMT in Amersfoort. Hij mag zich nu een Master of Science noemen. Naast reguliere fysiotherapie en manuele therapie kunt u ook bij hem terecht voor dry needling en sportblessures. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysio- manueeltherapeut met veel kennis van nek- rug- schouder- en knieklachten.

In zijn vrije tijd is hij keeper bij de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern en brengt hij graag wat uurtjes door met gamen.

Martijn is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT). 

Simone Spek

Fysiotherapeut, manager

BIG: 89928367704
Simone is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en Topclass student aan de Hogeschool Utrecht. Ze is een betrokken fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt en oprechte interesse toont. Daarnaast is ze spontaan, vriendelijk, eerlijk, enthousiast en altijd vrolijk.

Naast algemene fysiotherapie past Simone ook dry needling en mulligan technieken (veilige en pijnvrije manier van mobiliseren) toe waarvoor zij gecertificeerde opleidingen heeft gevolgd. U kunt bij haar terecht voor alle soorten klachten en een ontspannende zwangerschapsmassage.

Naast het behandelen in de praktijk heeft Simone ook een managementrol. Ze stuurt de collega fysiotherapeuten aan en bewaakt de kwaliteit van de therapie en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft. In haar vrije tijd doet ze graag aan kitesurfen.

Simone is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Rianne Stollenga

Kinderfysiotherapeut, kinderbekkenfysiotherapeut

BIG: 49916129604
Rianne is een kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut met veel ervaring. Na het volgen van de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft ze de master kinderfysiotherapie afgerond. Met een extra workshop zuigelingenassymmetrie (Plagiocephalometrie, diagnostiek & interventie en A specialist course) kan zij door ouders en artsen van bijvoorbeeld het consultatiebureau worden ingeschakeld om baby’s met een voorkeurskant te helpen.

Ook is Rianne gespecialiseerd in kinderbekkenfysiotherapie. Ze begeleidt kinderen met zindelijkheidsproblemen en obstipatie. Hier kan ze echografisch onderzoek voor inzetten. In haar vrije tijd brengt Rianne graag tijd door met haar gezin en volgt ze diverse cursussen en workshops.

Rianne staat geregistreerd bij het Nederlands Kwaliteits Register voor Kinderfysiotherapie (NVFK) en bij de Nederlandse vereniging voor continentie bij Kinderen (NVCK).

Danique Schaap

Fysiotherapeut

BIG: 9928187504
Danique is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en heeft veel ervaring met fysiotherapie bij geriatrie en (neuro)revalidatie. Zij behandelt niet alleen in de praktijk, maar komt ook voor fysiotherapie bij mensen thuis en in woonzorgcentrum GAZA en Reinaerde. Naast revalidatie heeft Danique ook veel affiniteit met bekkenklachten, zowel zwangerschap gerelateerd of niet zwangerschap gerelateerd.

Danique is sociaal, rustig, betrouwbaar betrokken en doet in haar vrije tijd graag aan fitness en dansen.

Danique is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Brendan Hoogenberg

Fysiotherapeut

BIG: 39928866404
Brendan is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hij heeft ervaring opgedaan op de afdeling neurologie in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein en heeft speciale interesse in de schouder. Brendan behandelt op de praktijk in Harmelen en Vleuten en komt bij mensen thuis en in woonzorgcentrum Reinaerde.

Brendan is een enthousiaste leergierige fysiotherapeut die plezier heeft in zijn vak. In zijn vrije tijd is hij erg sportief en besteedt hij veel tijd aan badminton.

Brendan is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Anne Dijkstra – Tournoy

Fysiotherapeut

BIG: 79035209704
Anne heeft na 29 jaar werken als algemeen fysiotherapeut bij een praktijk in Utrecht de overstap gemaakt naar Fysio Broekhuizen. Ze is een ervaren fysiotherapeut met veel kennis waardoor u met diverse klachten bij haar terecht kunt. Daarnaast heeft ze zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in bekkenklachten (zwangerschap en niet-zwangerschap gerelateerd) en werkt ze graag samen met andere specialisten op dit gebied. Ook heeft ze diverse opleidingen gevolgd voor cranio faciale therapie. Wanneer u last heeft van kaakproblemen of andere klachten rondom gezicht, hals en nek bent u bij haar in goede handen.

Anne woont met haar gezin in Vleuten en is sportief, empathisch en betrouwbaar. Ze is een gedreven fysiotherapeut en zeer betrokken.

Anne is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Wieke Zijlmans

Fysiotherapeut

BIG:
Wieke is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan THIM hogeschool voor fysiotherapie en allround inzetbaar. Ze is een leuke sportieve dame met veel energie en vastbesloten zich te blijven ontwikkelen. Zij zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met welke klacht dan ook.

Wieke is opgegroeid in Suriname en op haar twintigste jaar naar Nederland gekomen om de opleiding tot fysiotherapeut te volgen. In haar vrije tijd behoort zij tot een dansgroep en volgt ze een opleiding tot junior coach in de Crossfit.

Het BIG nummer van Wieke is aangevraagd. Zodra dit binnen is sluit zij zich aan bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Angela Hoyng-Oostvogel

Fysiotherapeut, Psychosomatisch Fysiotherapeut

BIG: 89034636004
Angela Hoyng-Oostvogel is een psychosomatisch fysiotherapeut met ervaring en een luisterend oor voor de psychische kant van lichamelijk klachten. Ze is sinds 2001 werkzaam bij Fysio Broekhuizen en verzorgt vaak de fysiotherapie aan huis.

Angela is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en bij de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapeuten volgens de Psychosomatiek (NFP).

Ginger Tiernagan

Praktijkondersteuner, bewegingsagoog, sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Utrecht afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ze werkt doorgaans van maandag t/m donderdag in de praktijk als praktijkondersteuner. Hierbij beantwoordt zij onder andere de telefoon en mail, verzorgt de correspondentie naar (huis)artsen en ondersteunt de collega fysiotherapeuten. Daarnaast verzorgt zij massages, medical taping en begeleidt ze meerdere blokken Fysio Verantwoord Bewegen. Ze is de rechterhand van Tamara en vervangt haar bij afwezigheid.

In haar vrije tijd doet Ginger graag aan boogschieten en is ze regelmatig te vinden op een boogschietvereniging in Utrecht. Ook reist ze het liefst de hele wereld rond.

Leana Veldhuizen

Praktijkondersteuner

Leana heeft de opleiding HBO bachelor Media & Entertainment Management afgerond. Ze werkt als praktijkondersteuner en is samen met Ginger verantwoordelijk voor het maken van afspraken, het beantwoorden van mail en telefoon en communicatie met artsen en specialisten. Daarnaast houdt zij zich bezig met de social media van de praktijk en is allround inzetbaar op mediagebied en administratief vlak.

Leana woont in Harmelen en is veel te vinden op de voetbalvelden van SCH’44.

Ryan Kooijman

Sportinstructeur

Ryan heeft zijn diploma tot fitnessinstructeur gehaald op de opleiding Sport en Bewegen bij het ROC in Utrecht. Naast zijn werk in onze praktijk volgt hij de volwassen Havo. Ryan begeleidt de blokken Fysio Verantwoord bewegen op de maandag- en donderdagavond. Hij kan daarbij rekenen op aanwijzingen van de fysiotherapeuten.

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

× Kunnen wij u helpen?