Over ons.

Top 10 van Nederland Fysiotherapie & Fitness

Snel terecht & altijd eerlijk advies

Geverifieerde 9,5 klantwaardering

Contracten alle zorgverzekeraars

Ons Team

Ons team bestaat uit enthousiaste, vriendelijke en professionele fysiotherapeuten. Persoonlijke aandacht, de beste zorg en een eerlijk advies, daar kunt u bij ons op vertrouwen. Al onze fysiotherapeuten zijn aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF)

Bas Broekhuizen

Eigenaar, fysiotherapeut, manueel therapeut, leefstijlcoach

BIG: 49056902504
Bas is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Hij is een fysiotherapeut en manueel therapeut met veel ervaring en zeer gedreven in zijn vak. Na jaren van behandelen besteedt hij nu zijn meeste tijd aan het begeleiden van de collega fysiotherapeuten en sportbegeleiders in de praktijk. Daarnaast verzorgt hij het gebouwenbeheer en neemt deel aan diverse samenwerkingsverbanden.

Bas is opgeleid om extra beeldvormend onderzoek te doen met het echoapparaat dat de praktijk tot zijn beschikking heeft. Hij is tevens opgeleid tot leefstijlcoach, aangesloten bij het Chronisch Zorgnet en gecertificeert voor het toepassen van dryneedling. 

In zijn vrije tijd is Bas regelmatig te vinden in de sportzaal van de praktijk of op het voetbalveld met zijn zoon.

Bas is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT), COOL en Chronisch Zorgnet. Ook is hij gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Tamara Tiernagan- Broekhuizen

Eigenaar

Tamara is mede-eigenaar van Fysio Broekhuizen. Samen met Bas heeft zij de praktijk  ontwikkeld en laten groeien tot de Top 10 praktijk van Nederland die het nu is.

Tamara heeft een HBO opleiding communicatie & marketing afgerond en is altijd bezig met innovatie en het doorvoeren van verbeteringen binnen de praktijk.  Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het personeelsmanagement, de financiën, communicatie en website met social media.

Naast de beste zorg en een eerlijk advies vindt zij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Zowel voor de klant als voor de collega’s. Zij zorgt er dan ook voor dat iedere klant op de juiste plek terecht komt  en dat de collega’s met plezier bij Fysio Broekhuizen werken.

Bent u tevreden dan hoort zij dat graag. Kunnen er dingen beter? Ook dan staat zij open voor uw feedback!

Martijn Smorenburg

Fysiotherapeut en manueeltherapeut MSC

BIG: 09920361504
Martijn is al langere tijd werkzaam voor de praktijk. Hij is een ervaren fysiotherapeut en Master of Science in de manuele therapie.  U kunt bij hem terecht voor complexe klachten, nek- rug of schouderproblemen of een second opinion.  Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysio- manueeltherapeut die zich naast het behandelen bezig houdt met ondersteunende managementtaken.

In zijn vrije tijd is hij keeper bij de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern en brengt hij graag wat uurtjes door met gamen.

Martijn is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie(NVMT) en is gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Simone Spek

Fysiotherapeut, manager

BIG: 89928367704
Simone is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en Topclass student aan de Hogeschool Utrecht. Ze is een betrokken fysiotherapeut die u graag van uw klachten afhelpt en oprechte interesse toont. Daarnaast is ze spontaan, vriendelijk, eerlijk, enthousiast en altijd vrolijk.

Naast algemene fysiotherapie past Simone ook dry needling en mulligan technieken (veilige en pijnvrije manier van mobiliseren) toe waarvoor zij gecertificeerde opleidingen heeft gevolgd. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de Rost Bekkentherapie en heeft ze een minor in Psychosomatische fysiotherapie. 

Naast het behandelen in de praktijk in Harmelen en Vleuterweide heeft Simone ook een ondersteunende rol als manager. In haar vrije tijd doet ze graag aan kitesurfen.

Simone is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF), staat geregistreerd als Rost Bekkentherapeut en is gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Desiree Fris

Fysiotherapeut

BIG: 69930165504

Desiree is een enthousiaste, vriendelijke en gedreven fysiotherapeut. Ze is veelzijdig inzetbaar waardoor u met veel verschillende klachten bij haar terecht kunt. Of u nu actieve oefentherapie nodig heeft, dryneedling of een ontspannende massage, u bent bij haar in goede handen.

Desiree werkt drie dagen per week in de praktijk  in Harmelen en twee dagen per week in Vleuten. Ze werkt graag in de oefenzaal voor een goede en gedegen begeleiding naar herstel. Ook kunnen basisschool kinderen bij haar terecht in de praktijk wanneer zij extra hulp kunnen gebruiken bij het schrijven. Daarnaast behandelt zij graag bekkenklachten.

In haar vrije tijd houdt Desiree zich graag bezig met fitness, yoga en piano spelen.

Desiree is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF) en gecertificeerd voor de toepassing van dryneedling.

Marlies Buné

Fysiotherapeut en leefstijlcoach

BIG: 9932585804
Marlies is algemeen fysiotherapeut en werkt vier dagen per week verdeeld op onze locaties in Harmelen en Vleuterweide. Daarnaast is Marlies gecertificeerd leefstijlcoach en verzorgt zij samen met collega Rosa de workshops voor het GLI programma.

Marlies werkt graag serieus aan een goed en gedegen herstel bij jong en oud. U kunt o.a. bij haar terecht voor revalidatie na een operatie, een sportblessure of actieve oefentherapie. Ze is een gedreven therapeut die graag mensen motiveert om het uiterste uit zichzelf te halen.

In haar vrije tijd houdt Marlies van sporten en is ze graag op het water te vinden bij roeivereniging U.S.R. “Triton”  waar zij een wedstrijdploeg coacht. 

Marlies is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Robin Aalten

Fysiotherapeut en MSC manueel therapeut i.o.

BIG: 89931950204
Robin is algemeen fysiotherapeut en vier dagen per week werkzaam bij Fysio Broekhuizen, zowel op de locatie in Harmelen als Vleuterweide. Daarnaast volgt Robin de opleiding tot manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort.

Robin is ambitieus, sociaal en houdt van samenwerken en professionaliteit. Hij heeft veel affiniteit met sporters ook met andere klachten kunt u bij hem terecht.

Naast zijn werk en studie besteedt Robin graag zijn tijd aan muziek, hardlopen en atletiek.

Ook Robin is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Suzanne Favier

Fysiotherapeut

BIG: 49926924804
Suzanne is algemeen fysiotherapeut en werkt twee dagen per week in de praktijk in Harmelen. De overige dagen is zij druk bezig met haar studie Master Human Movement Sciences.

Suzanne is rustig, sociaal en doelgericht. Ze is gespecialiseerd in schouderproblematiek maar u bent ook voor andere klachten van harte welkom. Met de Minor Kind in ontwikkeling en motoriek met praktijkgericht onderzoek zijn kinderen ook bij haar in goede handen. 

In haar vrije tijd houdt Suzanne zich graag bezig met hockey, zeilen, skiën en tennissen.

Ook Suzanne is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Nienke van Riet

Fysiotherapeut en manager

BIG: 49930728304
Nienke is vijf dagen per week werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en manager. Ze stuurt de praktijkondersteuners en sportbegeleiders aan en is samen met de leefstijlcoaches verantwoordelijk voor het GLI programma.

Nienke is behulpzaam, eerlijk en altijd vriendelijk. Ze staat voor iedereen klaar en zorgt ervoor dat u bij Fysio Broekhuizen de persoonlijke aandacht krijgt waar u recht op heeft.  Als fysiotherapeut is zij daarnaast allround inzetbaar maar wordt zij vooral blij van fysiotherapie bij ouderen en kinderen. Met ervaring in de geriatrische fysiotherapie en een Minor Kind in Beweging kunnen beide goed bij haar terecht. Ook is zij gecertificeerd in dryneedling.

Ook Nienke is aangesloten bij het Kwaliteits Register Fysiotherapeuten (KRF voorheen het KNGF).

Jim Groenendijk

Sporttherapeut en masseur

Jim is een gecertificeerd sporttherapeut en heeft daarvoor zijn MBO diploma Sport en Gezondheid niveau 4 gehaald met o.a. de licenties voor fitnessinstructeur en (sport)masseur.

Sporters kunnen bij Jim terecht voor het analyseren én behandelen van pijntjes, klachten en blessures zoals  enkel-, voet- en hielblessures,  achillespees- en kuitklachten, mediaal tibiaal stress syndroom (shin splints), specifieke knieletsel (ligamenten en menisci), patellofemorale klachten, jumpers’ knee en runners’ knee, hamstrings- en liesblessures, slijmbeurs en peesontstekingen, lage rugklachten (ook hernia), nek- en schouderklachten en een tenniselleboog. Daarnaast begeleidt hij op de maandagavond en de maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend de sportblokken Fitness Verantwoord Bewegen. Jim is sportief, sociaal, eerlijk en leergierig.  

In zijn vrije tijd is Jim graag aan het voetballen of geeft hij training bij de voetbal.

 

Rosa van Weerde

Fysiotherapeut i.o. en leefstijlcoach

Rosa is bezig met het laatste jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.  Daarnaast heeft zij het diploma Sport- en Bewegingscoördinator gehaald en veel ervaring opgedaan als revalidatiecoach in de Hoogstraat en sportcoach bij Sportcentrum Oudenrijn. Rosa is leefstijlcoach en verzorgt samen met collega Marlies de workshops en individuele gesprekken voor het GLI programma.  Ze is betrokken, kan goed luisteren en houdt ervan mensen te motiveren.

Rosa ondersteunt de fysiotherapeuten bij oefentherapie en revalidatiebehandelingen en verzorgt elke donderdagavond het Fitness Verantwoord Bewegen. 

In haar vrije tijd is Rosa graag sportief bezig, houdt ze van reizen en van muziek. 

 

Bram Nagtzaam

Fysiotherapeut i.o. en sportbegeleider

Bram is in de afrondende fase van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht . Hij heeft veel ervaring opgedaan tijdens zijn uitgebreide stages in onze praktijk en in het Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn en is een zeer vriendelijke en behulpzame collega.

Als therapeut is Bram gedreven en wil hij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. U kunt bij hem terecht in Harmelen en Vleuterweide voor o.a. revalidatie na een operatie, herstel van een blessure of actieve oefentherapie. Ook verzorgt Bram  op de woensdagavond en afwisselend met de andere begeleiders de fitness op zaterdagochtend.

In zijn vrije tijd fitnesst Bram zelf ook graag en bezoekt hij diverse festivals.

 

Mats van Olderen

Sportbegeleider

Mats volgt de opleiding Sport- en bewegingscoördinator niveau 4 aan het ROC Midden Nederland. Tijdens zijn stage bij Fysio Broekhuizen heeft hij veel geleerd over het verantwoord begeleiden van sporters die willen werken aan hun conditie of als verlengde van de fysiotherapie onder begeleiding hun oefeningen willen blijven doen. Daarnaast heeft hij op het ROC zijn fitnessvak diploma gehaald. Na het afronden van de stage is Mats bij de praktijk blijven werken en begeleidt elke dinsdag- en donderdagavond de fitness.  Ook werkt hij afwisselend met de andere fitnessbegeleiders op de zaterdagochtend. 

Mats is sportief en is in zijn vrije tijd vaak te vinden bij Korfbalvereniging Fiducia.

 

Lianne Vallen

Praktijkondersteuner en ontspanningsmasseuse

Lianne werkt als praktijkondersteuner aan de balie. U kunt haar aan de telefoon krijgen wanneer u belt voor een afspraak of het inplannen van een intake voor de fitness. Ook verzorgt ze de mail en beantwoord de gesprekken die we via whatsapp ontvangen.
Daarnaast kunt u bij haar terecht voor een fijne ontspanningsmassage.
Lianne is standaard aanwezig op de maandag, woensdag en donderdag en om de week op de vrijdag.

Naast haar werkzaamheden voor Fysio Broekhuizen werkt Lianne als kapster en schoonheidsspecialiste. 

Senn Broekhuizen

Facilitair/administratief ondersteuner

Senn is de zoon van Bas en Tamara. Hij zit op het VWO van het Amadeus Lyceum in Vleuten en droomt naast een carrière als profvoetballer van het managen van een eigen onderneming. 

Om een goed idee te krijgen van wat daar allemaal bij komt kijken helpt Senn regelmatig met facilitaire en administratieve taken in de praktijk. Senn is sociaal, vriendelijk, sportief en neemt zijn werk serieus.

In zijn vrije tijd voetbalt hij graag bij PVCV of is aan het gamen met vrienden.

 

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

× Kunnen wij u helpen?