Online fysiotherapie

Heeft u behoefte aan advies van een van onze fysiotherapeuten? Maar lukt het niet om naar de praktijk te komen? Of kan dit tijdelijk niet vanwege de Coronamaatregelen? Dan helpen wij u graag online via een (video)belverbinding.

Afspraak maken
U kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken. Zodra wij deze afspraak binnen zien komen zetten wij deze afspraak om naar een (video)belverbinding.

Installeren MijnZorgApp
Om de (video)belverbinding tot stand te kunnen brengen vragen wij u vooraf de MijnZorgApp te installeren op uw android of IOS mobiel. U kunt zelf een wachtwoord voor de app aanvragen met uw geboortedatum en mobiele nr. Hier vind u meer informatie over het gebruik van de MijnZorgApp.

Kosten online fysiotherapie 
Het online consult fysiotherapie via de (video)belverbinding wordt door alle zorgverzekeraars vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering of bent u door uw vergoeding heen, dan rekenen wij een tarief van 38 euro. Ook als u in een andere praktijk in behandeling bent mag u een (video)belverbinding  gebruiken voor overleg of een second opinion.