Mindfulness & ademhaling therapie

Mindfulness is het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Je leert om met aandacht en mildheid aanwezig te zijn in het hier en nu en weer te genieten van de (kleine) dingen om je heen. Het klinkt soms wat zweverig maar dat is het zeker niet.

Mindfulness maakt onderdeel uit van psychosomatische fysiotherapie en wordt vergoed uit de aanvullende verzekering.

 

Neem direct contact op.  Voor wie is mindfulness geschikt?

  Iedereen die graag minder stress wilt ervaren of gelukkiger wilt zijn kan er iets aan hebben. Het helpt om de kwaliteit van je leven te vergroten en brengt meer rust en aandacht in je leven. Mindfulness is zeker aan te raden voor mensen die last hebben van veel piekeren, stress, (chronische) pijn, een (dreigende) burnout of depressie.

  Met behulp van ademhalingsoefeningen krijgt u de rust weer terug en vind u de balans die nodig is. Ter ondersteuning van de mindfulness maken wij gebruik van therapieland. Een online platform met extra oefeningen en opdrachten die u hierbij zullen helpen.  

   

  burnout of depressie.
  zelfvertrouwen, balans en vriendelijkheid

  Wat is het effect van mindfulness?

  Mindfulness heeft veel positieve effecten. Het beïnvloedt je brein en is goed voor je immuunsysteem. Er ontstaat bewustzijn van automatische gewoontes en geeft ruimte om ook (andere) keuzes te maken. Daarnaast leer je om beter te ontspannen en te genieten en krijg je meer zelfvertrouwen, balans en vriendelijkheid naar anderen!

  Vergoeding zorgverzekeraars

  Mindfulness is een onderdeel van psychosomatische fysiotherapie. Hierdoor wordt het gewoon vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend bent verzekerd. Ben je niet verzekerd of heb je geen vergoeding meer over? Bekijk dan onze tarieven.

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  × Kunnen wij u helpen?