Mindfulness

Mindfulness is het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Je leert om met aandacht en mildheid aanwezig te zijn in het hier en nu en weer te genieten van de (kleine) dingen om je heen. Het klinkt soms wat zweverig maar dat is het zeker niet.

Neem direct contact op.  Voor wie is mindfulness geschikt?

  Iedereen die graag minder stress wilt ervaren of gelukkiger wilt zijn kan er iets aan hebben. Het helpt om de kwaliteit van je leven te vergroten en brengt meer rust en aandacht in je leven. Mindfulness is zeker aan te raden voor mensen die last hebben van veel piekeren, stress, (chronische) pijn, een (dreigende) burnout of depressie.

  burnout of depressie.
  zelfvertrouwen, balans en vriendelijkheid

  Wat is het effect van mindfulness?

  Mindfulness heeft veel positieve effecten. Het beïnvloedt je brein en is goed voor je immuunsysteem. Er ontstaat bewustzijn van automatische gewoontes en geeft ruimte om ook (andere) keuzes te maken. Daarnaast leer je om beter te ontspannen en te genieten en krijg je meer zelfvertrouwen, balans en vriendelijkheid naar anderen!

  Vergoeding zorgverzekeraars

  Mindfulness is een onderdeel van psychosomatische fysiotherapie. Hierdoor wordt het gewoon vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je aanvullend bent verzekerd. Ben je niet verzekerd of heb je geen vergoeding meer over? Bekijk dan onze tarieven.

  De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

  Simone-Spek

  Simone Spek

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

  Openingstijden

  Maandag     08:00 - 20:30
  Dinsdag       08:00 - 20.30
  Woensdag   08:00 - 20:30
  Donderdag  08:00 - 20.30
  Vrijdag          08:00 - 18:00

  × Kunnen wij u helpen?