Mindfulness

Wat is mindfulness
Mindfulness is het tegenovergestelde van leven op de automatische piloot. Je leert om met aandacht en mildheid aanwezig te zijn in het hier en nu en weer te genieten van de (kleine) dingen om je heen.

Voor wie is mindfulness geschikt
Iedereen die graag minder stress wil ervaren of gelukkiger wil zijn kan er iets aan hebben. Het helpt om de kwaliteit van je leven te vergroten en brengt meer rust en aandacht in je leven. Mindfulness is zeker aan te raden voor mensen die last hebben van veel piekeren, stress, (chronische) pijn, een (dreigende) burnout of depressie.

Wat is het effect van mindfulness
Mindfulness heeft veel positieve effecten. Het beïnvloedt je brein en is goed voor je imuunsysteem. Er ontstaat bewustzijn van automatische gewoontes en geeft ruimte om ook (andere) keuzes te maken. Daarnaast leer je om beter te ontspannen en te genieten en krijg je meer zelfvertrouwen, balans en vriendelijkheid naar anderen!

Onderdeel van psychosomatische fysiotherapie
Mindfulness is een onderdeel van psychosomatische fysiotherapie. Wanneer uw voldoende aanvullend bent verzekerd  wordt dit vergoedt door uw zorgverzekeraar. Wanneer u onvoldoende verzekerd bent bedragen de kosten  voor een eerste afspraak 49 euro en voor vervolgafspraken 46 euro. 

U kunt bij ons per direct starten met de mindfulness. Bel gerust naar 0348-443141 voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.