Massage

Geen fysiotherapie nodig maar wel toe aan een goede massage van onze professionals? Ook dan bent u van harte welkom!

U kunt bij ons terecht voor een ontspanningsmassage, sportmassage of zwangerschapsmassage.

 

Neem direct contact op.  Ontspanningsmassage

  Ook als niet-sporter kunt u bij ons terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Klachten als rugpijn, stijve spieren of vastzittende schouders of nek kunnen wij hiermee verlichten. De massage kan ook dienen als ontspanning bij stress en biedt u een moment van persoonlijke aandacht voor uw lichaam. Of geef een heerlijke massage cadeau en koop bij ons een cadeaubon.

  Ontspanningsmassage

  Sportmassage

  Bij onvoldoende herstel ontstaat in sommige gevallen een blessure. Hierdoor kunt u tijdelijk of voor langere tijd niet meer sporten. In sommige gevallen kunt u zelfs niet meer aan het werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben dan teveel te lijden gehad en niet het vermogen uit zichzelf te herstellen. Dit uit zich in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar zelfs bij eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

  Een herstel bevorderende sportmassage speelt een belangrijke rol in het voorkomen van deze blessures. De spieren worden door middel van diverse massagetechnieken tot ontspanning gebracht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor kunt u spierpijn voorkomen. Sportmassages worden ook vaak gebruikt in de voorbereiding op een wedstrijd of zware fysieke belasting. Het wordt dan niet alleen gebruikt voor een preventieve werking maar geeft ook een fitter gevoel en soepelere spieren. Met een regelmatige sportmassage bevordert u de prestaties.

  Zwangerschapsmassage

  Bent u zwanger en wilt u lekker ontspannen? Dan is een fijne zwangerschapsmassage een must!
  Gun uw lijf dat moment van rust bij een vrouwelijke fysiotherapeut die ook nog eens gespecialiseerd is in bekkenklachten.

  Mannelijke of vrouwelijke therapeut

  U kunt terecht bij zowel mannelijke als vrouwelijke sportmasseurs en fysiotherapeuten. Geeft u het dus gerust aan wanneer u een voorkeur heeft.

  Kosten

  Een massage van 25 minuten kost 30 euro, een massage van 50 minuten 55 euro. Wij hebben regelmatig kortingsacties. Volg hiervoor onze facebookpagina of instagram pagina en wees er snel bij, want vol=vol.

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  × Kunnen wij u helpen?