Massage

Geen fysiotherapie nodig maar wel toe aan een heerlijke en goede massage? Dan bent u bij onze professionals in goede handen.

Neem direct contact op.

U kunt bij ons terecht voor een:

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Zwangerschapsmassage

Sportmassage
Met een sportmassage verbeteren wij de doorbloeding van uw spieren. Hierbij worden de afvalstoffen sneller door het spierweefsel afgevoerd waardoor de spieren zich sneller kunnen herstellen. Een eventuele blessure geneest hierdoor sneller en/of toekomstige blessures kunnen worden voorkomen.

Ontspanningsmassage

Ontstaan van blessures

Bij onvoldoende herstel ontstaat in sommige gevallen een blessure. Hierdoor kunt u tijdelijk of voor langere tijd niet meer sporten. In sommige gevallen kunt u zelfs niet meer aan het werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben dan teveel te lijden gehad en niet het vermogen uit zichzelf te herstellen. Dit uit zich in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar zelfs bij eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

Wat doet een sportmassage?

Een herstel bevorderende sportmassage speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures. De spieren worden door middel van diverse massagetechnieken tot ontspanning gebracht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor kunt u spierpijn voorkomen. Sportmassages worden ook vaak gebruikt in de voorbereiding op een wedstrijd of zware fysieke belasting. Het wordt dan niet alleen gebruikt voor een preventieve werking maar geeft ook een fitter gevoel en soepelere spieren. Met een regelmatige sportmassage bevordert u de prestaties.

Ontspanningsmassage

Ook als niet-sporter kunt u bij ons terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Klachten als rugpijn, stijve spieren of vastzittende schouders of nek kunnen wij hiermee verlichten. De massage kan ook dienen als ontspanning bij stress en biedt u een moment van persoonlijke aandacht voor uw lichaam. Of geef een heerlijke massage cadeau en koop bij ons een cadeaubon.

Zwangerschapsmassage

Bent u zwanger en wilt u lekker ontspannen? Met een speciaal kussen zorgen wij ervoor dat u comfortabel op uw zij kan genieten van een heerlijke massage. Gun uzelf dat moment!

Kosten

Een massage van 25 minuten kost 30 euro, een massage van 50 minuten 55 euro. Wij hebben regelmatig kortingsacties. Volg hiervoor onze facebookpagina of instagram pagina en wees er snel bij, want vol=vol.

Keuze therapeut

Uiteraard heeft u zelf de keuze of u graag een mannelijke of vrouwelijke therapeut wenst.

Deze therapeuten staan voor u klaar

Angela-Hoyng-Oostvogel

Wieke Zijlmans

Simone-Spek

Simone Spek

Ginger-Tiernagan

Ginger Tiernagan

Angela-Hoyng-Oostvogel

Henk van der Schreur

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

× Kunnen wij u helpen?