Massage

Geen fysiotherapie nodig maar wel toe aan een heerlijke en goede massage? Dan bent u bij onze professionals in goede handen.

Neem direct contact op.  U kunt bij ons terecht voor een:

  Ontspanningsmassage
  Sportmassage
  Zwangerschapsmassage

  Sportmassage
  Met een sportmassage verbeteren wij de doorbloeding van uw spieren. Hierbij worden de afvalstoffen sneller door het spierweefsel afgevoerd waardoor de spieren zich sneller kunnen herstellen. Een eventuele blessure geneest hierdoor sneller en/of toekomstige blessures kunnen worden voorkomen.

  Ontspanningsmassage
  massage therapie

  Ontstaan van blessures

  Bij onvoldoende herstel ontstaat in sommige gevallen een blessure. Hierdoor kunt u tijdelijk of voor langere tijd niet meer sporten. In sommige gevallen kunt u zelfs niet meer aan het werk. De spieren, pezen en gewrichten hebben dan teveel te lijden gehad en niet het vermogen uit zichzelf te herstellen. Dit uit zich in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Maar zelfs bij eenvoudige spierpijn (een minimale beschadiging van de spiervezels) kan bij onvoldoende herstel een blessure ontstaan.

  Wat doet een sportmassage?

  Een herstel bevorderende sportmassage speelt een belangrijke rol in het voorkomen van blessures. De spieren worden door middel van diverse massagetechnieken tot ontspanning gebracht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Hierdoor kunt u spierpijn voorkomen. Sportmassages worden ook vaak gebruikt in de voorbereiding op een wedstrijd of zware fysieke belasting. Het wordt dan niet alleen gebruikt voor een preventieve werking maar geeft ook een fitter gevoel en soepelere spieren. Met een regelmatige sportmassage bevordert u de prestaties.

  Ontspanningsmassage

  Ook als niet-sporter kunt u bij ons terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage. Klachten als rugpijn, stijve spieren of vastzittende schouders of nek kunnen wij hiermee verlichten. De massage kan ook dienen als ontspanning bij stress en biedt u een moment van persoonlijke aandacht voor uw lichaam. Of geef een heerlijke massage cadeau en koop bij ons een cadeaubon.

  Zwangerschapsmassage

  Bent u zwanger en wilt u lekker ontspannen? Met een speciaal kussen zorgen wij ervoor dat u comfortabel op uw zij kan genieten van een heerlijke massage. Gun uzelf dat moment!

  Kosten

  Een massage van 25 minuten kost 30 euro, een massage van 50 minuten 55 euro. Wij hebben regelmatig kortingsacties. Volg hiervoor onze facebookpagina of instagram pagina en wees er snel bij, want vol=vol.

  Keuze therapeut

  Uiteraard heeft u zelf de keuze of u graag een mannelijke of vrouwelijke therapeut wenst.

  Deze therapeuten staan voor u klaar

  Angela-Hoyng-Oostvogel

  Wieke Zijlmans

  Simone-Spek

  Simone Spek

  Ginger-Tiernagan

  Ginger Tiernagan

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

  Openingstijden

  Maandag     08:00 - 20:30
  Dinsdag       08:00 - 20.30
  Woensdag   08:00 - 20:30
  Donderdag  08:00 - 20.30
  Vrijdag          08:00 - 18:00

  × Kunnen wij u helpen?