Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is een gespecialiseerde therapie voor kinderen tot 18 jaar. Te vaak worden kinderen als kleine volwassenen behandeld in de fysiotherapie. Dit is echter een verkeerde gedachte. Bij fysiotherapie voor kinderen spelen veel meer zaken mee dan bij volwassenen, zoals bijvoorbeeld de groei. Het is daarom van belang dat een kind fysiotherapie krijgt van een (kinder)fysiotherapeut die weet wat hij doet.

Neem direct contact op.

Vergoeding

Behandelingen kinderfysiotherapie (0-18 jaar) worden vergoed uit de basisverzekering. Ieder kind heeft recht op 18 behandelingen per kalenderjaar. Mochten er toch meer behandelingen nodig zijn dan kunnen die worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Dit heeft geen invloed op het eigen risico.

Snel terecht!

Kinderen uit Harmelen en de directe omgeving zoals Vleuten, Vleuterweide, Veldhuizen, De Meern, Leidsche Rijn, Woerden, Linschoten, Kamerik en Haarzuilens kunnen snel bij ons terecht. 

De therapeuten die gespecialiseerd zijn in deze therapie

Rianne-Stollenga

Simone Spek

Rianne-Stollenga

Desiree Fris

Rianne-Stollenga

Wieke Zijlmans

U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

× Kunnen wij u helpen?