Fysio verantwoord bewegen

Tijdens Fysio Verantwoord Bewegen kunt u onder professionele begeleiding en in een mooie oefenzaal van 130 m2 gericht aan uw gezondheid werken. Dit kan als aanvulling op uw therapiebehandelingen, ter preventie van klachten of wanneer u onvoldoende aanvullend verzekerd bent maar wel graag wat aan uw lichamelijke conditie wilt doen.

Neem direct contact op.  Wat houd het in?

  Met behulp van een persoonlijk trainingsschema wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen en specifieke wensen. Door deze vorm van training ontstaat een afname van klachten en verbetert uw dagelijks functioneren en algeheel gevoel van welzijn. Tijdens een intake wordt een persoonlijk schema voor u gemaakt waarmee u aan de slag gaat. U kunt zelf uw sportmomenten inplannen en ervoor kiezen of u dan graag begeleiding heeft of liever zelfstandig uw oefeningen uitvoert.

  Fysio verantwoord bewegen
  fysio verantwoord bewegen

  Voor wie is Fysio Verantwoord Bewegen bedoeld?

  Deze manier van bewegen is vooral geschikt voor mensen die zich niet thuis voelen in een grote sportschool maar wel aan hun gezondheid willen werken. Of voor mensen die graag een goede persoonlijke begeleiding willen om zo nog effectiever te kunnen trainen. Niet alleen mensen met klachten aan gewrichten, pezen of spieren hebben hier baat bij. Ook mensen met RSI, longaandoeningen, diabetis, reuma, hart- en vaatziekten, burn-out of overgewicht adviseren wij op deze manier hun gezondheid te verbeteren. Wanneer u beperkt of niet aanvullend verzekerd bent is dit een goede manier om verantwoord aan de slag te gaan. Bent u 65+ ? Dan bent u van harte welkom tegen een gereduceerd tarief.

  Tarieven

  De tarieven vind u hier

  Aanmelden

  Bel dan naar tel. 0348-443141 of mail naar info@fysiobroekhuizen.nl . Na aanmelding ontvangt u van ons inloggegevens om uw afspraken online te kunnen reserveren.

  Deze therapeuten staan voor u klaar

  Ginger-Tiernagan

  Ginger Tiernagan

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

  × Kunnen wij u helpen?