E-health beeldconsult of een telefonische afspraak

Heeft u behoefte aan advies van een van onze (gespecialiseerde) fysiotherapeuten? Maar lukt het u niet om naar de praktijk te komen? Dan helpen wij u graag op afstand met een E-Health beeldconsult of telefonische afspraak.

Telefonische afspraak maken
Om een telefonische afspraak te maken gaat u naar ons online afsprakensysteem en boekt u een telefonische afspraak. Op de tijd van de afspraak wordt u gebeld door onze fysiotherapeut.

E-health beeld afspraak maken
Om een E-health afspraak te maken gaat u naar ons online afsprakensysteem en boekt u een E-health consult in. Naast een email om uw afspraak te bevestigen ontvangt u een tweede mail van ons met daarin een link om een beveiligde beeldverbinding tot stand te brengen op het moment van de afspraak. Wilt u meer informatie of telefonisch een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met ons op via tel. 0348-443141

Moet ik software installeren om een beeldverbinding tot stand te brengen?
Het beveiligde programma waar wij gebruik van maken werkt met een zogenaamde “browser plug-in”. Deze “plug-in”maakt de browser die u normaal gebruikt geschikt voor videocommunicatie. Het werkt met Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Wanneer u voor de eerste keer een beeldgesprek gaat voeren, wordt u automatisch gevraagd de browserplug-in te accepteren. Het installeert verder geen eigen programma op uw computer. Voor iOS en Android wordt u gevraagd de gratis FaceTalk app te installeren.

Kosten e-health consult
Het e-healt consult wordt door de zorgverzekeraar vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering of bent u door uw vergoeding heen, dan rekenen wij een tarief van 38 euro. Ook als u in een andere praktijk in behandeling bent mag u een e-health consult gebruiken voor overleg.