Diëtiste

Een gezond gewicht bereiken is een eitje…
Wilt u op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? Of heeft u vragen over voeding? Wij kunnen u helpen met voedingsadvies. 
Heeft u al vaker geprobeerd bewuster met uw voeding om te gaan? Maar is het niet gelukt? Met de intensieve coaching en motivering van onze diëtiste Maud zult u een gezonde leefstijl ontwikkelen met 
blijvend resultaat. 

De diëtist, uw coach voor verandering
Maud helpt als diëtist mensen een gezonde leefstijl aan te leren door te veranderen. In gedrag en in leefgewoonten. Inmiddels geeft ze coaching op elke leefstijlfactor: voeding, beweging, ontspanning, routine en mindset. Met de focus op gedragsverandering. Ze helpt mensen met overgewicht en obesitas af te vallen naar een gezond gewicht door hun gedrag en gewoonten te veranderen. Maud ziet het als een uitdaging om u zo goed mogelijk te begeleiden. Enthousiasme, persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid staan bij haar hoog in het vaandel. Lees hier meer over Maud

Hoe?
Met dagelijkse kleine focuspunten. Stap voor stap slijt verandering erin. Met de Gezonde Gewichtsformule start u met een schone lei en een juiste methode. Want volgens Maud kan iedereen afvallen met veel verschillende ‘dieetjes’. Maar langdurig resultaat boekt u vanaf de wortel van het probleem. Geen ‘dieetjes’… maar ‘weetjes' over uw eigen gedrag.

Wilt u zelf starten met het veranderen naar een gezond gewicht? Download dan gratis hier de Gezonde Gewichtsformule. 

Gratis kennismaking & Coaching
Als kennismaking maakt Maud gebruik van gratis wandelsessies van 30 minuten. In de wandelsessie kunt u al uw vragen bij haar neerleggen. U bespreekt samen met haar hoe ze u het beste kan helpen om uw leefstijl te verbeteren en doelen worden besproken die u graag wilt bereiken. In overleg wordt afgestemd wat de beste coaching is, afgewogen aan uw behoeften en wensen. Ze is hierbij benieuwd naar uw huidige leefstijl; wat beweegt u, waarom voelt u nu wat u nu voelt en welke kern moeten we nu écht gaan aanpakken.

Maud begeleidt haar cliënten vanuit het ‘complete programma Fit & Gezond op gewicht’ van Fysio Broekhuizen. Sport u al ergens anders en komt u graag alleen voor individuele coaching en een op maat gemaakt voedingsplan en begeleiding dan kan dat natuurlijk ook. 

Tarieven en vergoeding
De diëtist wordt tot 3 uur per jaar per persoon vergoed vanuit de basisverzekering. Dit valt onder het verplicht eigen risico, behalve bij kinderen onder de 18 jaar. Na deze drie uur kan eventueel een beroep gedaan worden op de aanvullende verzekering. Wanneer u niet (meer) in aanmerking komt voor vergoeding van de dieetadvisering, kunt u de consulten zelf betalen. 

Afspraak en informatie
Maud Bogers is op dinsdagochtend en woensdagavond aanwezig in onze praktijk. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar 0612984250 of mailen naar maud@goedgevoed-goedgetraind.nl. Geeft u daarbij wel duidelijk aan dat u een afspraak wilt op de locatie in Harmelen. Voor meer informatie kunt u kijken op