Bewegen met overgewicht

Wanneer u zich lusteloos en moe voelt, weinig energie heeft, het liefst op de bank wilt hangen en ook nog eens last heeft van overgewicht is bewegen vaak het laatste waar u aan denkt. Toch is het belangrijk dat u hier een start mee maakt  Door te gaan bewegen krijgt u snel weer meer energie en werkt u ook nog eens aan uw gezondheid. 

Neem direct contact op.   Eerste stap

  Om de eerste stap naar gezond bewegen te kunnen maken is een veilige omgeving waar u begrepen wordt belangrijk.  Onze therapeuten en leefstijlcoaches weten wat er nodig is om u goed te kunnen begeleiden en motiveren.

  Tijdens een eerste intake bespreken we eventuele beperkingen en specifieke wensen zodat u verantwoord en veilig aan uw gezondheid kunt werken. In een vaste groep voor mensen met overgewicht werkt u aan uw conditie en spierkracht. Hierdoor zal uw algehele welzijn snel verbeteren en krijgt u weer meer energie.  

  Fysio verantwoord bewegen
  fysio verantwoord bewegen

  Overgewicht en CooL

  Om u naast het bewegen ook te kunnen helpen bij een gezonde leefstijl op het gebied van voeding, slaap, planning, stress en verleidingen bieden wij ook het GLI CooL programma aan. Dit programma wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar, er zijn geen extra kosten aan verbonden. U heeft hiervoor wel een verwijzing van de huisarts nodig. 

  Wanneer u deelneemt aan het GLI CooL programma betaalt u geen intake of abonnementskosten voor het Bewegen met overgewicht. 

  Kijk hier voor meer informatie over het CooL programma.

   

  Tarieven

  De tarieven vind u hier

  Aanmelden

  Bel naar tel. 0348-443141 of mail naar info@fysiobroekhuizen.nl . Na aanmelding ontvangt u van ons inloggegevens om uw afspraken online te kunnen reserveren.

  Deze therapeuten staan voor u klaar

  Ginger-Tiernagan

  Ginger Tiernagan

  Ginger-Tiernagan

  Sanne van Dijk

  U kunt met iedere soort klacht bij ons terecht.

  Neem nu geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten of maak direct een afspraak via ons patientenportaal

  Openingstijden

  Maandag     08:00 - 20:30
  Dinsdag       08:00 - 20.30
  Woensdag   08:00 - 20:30
  Donderdag  08:00 - 20.30
  Vrijdag          08:00 - 18:00

  × Kunnen wij u helpen?