Samenwerking Kwakkenbos BV en Fysio Broekhuizen

Als werkgever vindt aannemersbedrijf Kwakkenbos BV het belangrijk dat u niet te lang rondloopt met fysieke klachten en snel de juiste behandeling krijgt. Om u hierbij te helpen zijn zij met ingang van 1 januari 2014 een intensieve samenwerking aangegaan met onze praktijk. U kunt hierdoor versneld terecht voor een eerste consult, zowel overdag als in de avonduren. En wanneer u niet voldoende verzekerd bent, draagt Kwakkenbos BV als werkgever bij aan de kosten.

Hoe werkt het?
U belt voor een eerste consult naar onze praktijk op telefoonnummer 0348-443141. Wanneer u aangeeft dat u een werknemer van Kwakkenbos BV bent kunt u binnen 48 uur bij de praktijk terecht. Tijdens het eerste consult wordt er gekeken welke klachten u heeft en welk vervolgtraject er nodig is. Dit kunnen oefeningen zijn voor thuis, maar ook behandelingen in de praktijk.

Tegemoetkoming in de kosten
Bent u aanvullend verzekerd dan dekt uw verzekering veelal de kosten van de behandeling. Heeft u geen aanvullende verzekering of is uw verzekering niet toereikend genoeg dan draagt Kwakkenbos BV bij aan de kosten door de helft van de behandeling(en) te vergoeden, met een maximum van vier behandelingen per kwartaal. Fysio Broekhuizen berekent in dat geval de kosten voor behandeling(en) rechtstreeks door aan Kwakkenbos, waarvan zij de helft met u verrekenen.

Overigens kijkt onze therapeut tijdens het eerste consult met u mee of uw verzekering de kosten dekt of dat een gedeelte voor uw eigen rekening komt. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

De praktijk en uw privacy
Onze praktijk is gevestigd aan de Dorpsstraat 29a in Harmelen, op 240 meter afstand van Kwakkenbos BV. Door de vele specialisaties en het PLUS-kwaliteitskeurmerk bent u verzekerd van een snelle en effectieve behandeling van de hoogste kwaliteit volgens de laatste richtlijnen. Daarnaast staan wij bekend om de persoonlijke aandacht voor onze patiënten en hebben een uitstekende naam opgebouwd. Uiteraard blijft uw privacy ten allen tijde gewaarborgd en bespreken wij niets met Kwakkenbos BV zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

Voor meer informatie over deze samenwerking kunt u terecht bij uw leidinggevende.