Bedrijfsconsult

Als werkgever kunt u natuurlijk ook bij onze praktijk terecht! 

Wanneer u een werknemer heeft die last ondervind van fysieke en/of psychosomatische problemen is het belangrijk snel en gericht te behandelen. Hierdoor verkleint u de kans op verzuim en kan uw werknemer deel blijven nemen aan het arbeidsproces. Door een samenwerking met onze praktijk aan te gaan biedt u uw werknemer snel hulp en voorkomt u onnodige uitval.

Maar wat is nu het juiste moment om de fysio- manueel- of psychosomatisch therapeut in te schakelen?
Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend en vaak ook afhankelijk van de zwaarte van het werk. Om onnodige kosten te vermijden maar u hierin wel goed te kunnen begeleiden bieden wij u het gratis telefonische bedrijfsconsult aan. 

Hoe werkt het gratis telefonische bedrijfsconsult?
Bij fysieke en/of psychosomatische problemen van een werknemer die het uitvoeren van de arbeid in de weg dreigen te staan, belt u naar onze praktijk op tel. 0348 443141. Wij plannen dan een telefonische afspraak in waarbij u dezelfde dag nog door één van onze therapeuten wordt teruggebeld. Tijdens het gratis telefonische bedrijfsconsult bespreken we de klacht van uw werknemer en het risico op verzuim. 

Onderzoek en behandeling binnen 48 uur
Wanneer we samen tot de conclusie komen dat een behandeling door onze therapeuten nodig is kan uw werknemer binnen 48 uur bij ons terecht. Met een uitgebreid onderzoek stellen wij de beperking vast en maken een herstelplan.

Herstelplan
U als werkgever ontvangt van ons uiteraard het gemaakte herstelplan. Hierin vermelden wij duidelijk waar de klacht uit bestaat, hoe er gewerkt kan worden aan een spoedig herstel en binnen welke termijn wij verwachten dit te kunnen realiseren. Wanneer u hiermee akkoord gaat maken wij een vervolgafspraak met uw werknemer zodat we direct aan de slag kunnen met dit plan.

Verslaglegging
Uiteraard ontvangt u van ons een tussentijdse evaluatie en eind evaluatie van het herstelproces van uw werknemer. Wanneer u er behoefte aan heeft dit met ons te bespreken dan kunt u natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u dan graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

Kosten
Voor het telefonische bedrijfsconsult waarin wij de klacht van uw werknemer met u bespreken worden geen kosten aan u berekend. Voor het onderzoek en/of behandelingen die nodig zijn voor het herstel van uw werknemer gelden onze tarieven die u hier kunt vinden. Deze worden achteraf aan u gefactureerd. Voor een tussentijdse evaluatie en eind evaluatie rekenen wij geen extra kosten.