Bas Broekhuizen
praktijkeigenaar
fysio-manueel therapeut

Bas is (samen met zijn vrouw Tamara) eigenaar van de praktijk. Hij is sinds 2001 werkzaam als fysio- en manueel therapeut en is zeer gedreven in zijn vak. Met zijn kennis en vele specialisaties bent u bij hem in goede handen. 
U kunt bij Bas terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling en medical taping.

Bas werkt op maandag, dinsdag, en donderdag op de hoofdlocatie.
Op vrijdag werkt hij bij de Huisartsenpraktijk in Harmelen en verzorgt daar o.a. het gratis inloopspreekuur.


Tamara Tiernagan
praktijkeigenaar

Tamara is de vrouw van Bas. Voorheen werkte zij als persvoorlichter bij de politie. Nu ondersteunt zij de praktijk en draagt de verantwoordelijkheid voor het aansturen van het personeel, het uitzetten van de visie en het beleid, de pr & communicatie van de praktijk, de administratie en het maken van afspraken.Martijn Smorenburg
fysiotherapeut
, manueel therapeut i.o.

Martijn is sinds 2015 werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en volgt de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u bij hem terecht voor fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage.  Naast zijn werk voor de praktijk werkt hij als verzorger voor de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern waar hij zelf als keeper speelt.


Angela Hoyng-Oostvogel
(psychosomatisch) fysiotherapeut

Angela is sinds 1979 fysiotherapeut en werkt al vanaf 2001 voor de praktijk. 
U kunt bij haar terecht voor fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en sport- of ontspanningsmassage. Daarnaast verzorgt zij wekelijks de seniorengym in woon- en zorgcentrum Gaza te Harmelen en geeft zij individuele begeleiding in Mindfulness. 
Angela werkt op maandag en donderdag.


Simon Oosterhoff
fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o.

Simon is sinds 2015 algemeen fysiotherapeut en volgt de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkt op dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagmiddag. In zijn vrije tijd doet hij aan wielrennen en tennis.


Dirk Jan van der Hoeven
fysiotherapeut

Dirk Jan heeft in 2016 een half jaar zijn afsluitende stage gelopen in onze praktijk. Met zijn diploma op zak werkt hij nu op woensdagmiddag in onze praktijk als algemeen fysiotherapeut. 
U kunt bij hem terecht voor fysiotherapie, sport- of ontspanningsmassages en fysiofitness. Ook vervangt hij zijn collega's bij ziekte of vakantie. 


Sarah Li Schroot
fysiotherapeut

Sarah is algemeen fysiotherapeut en begeleid op maandagavond de fysiofitness. Daarnaast kunt u op de maandagmiddag en vrijdag bij haar terecht voor fysiotherapie en sport- of ontspanningsmassage. De overige dagen werkt Sarah bij de gemeente in Bodegraven.


Bas Spruijt
fysiotherapeut

Bas is algemeen fysiotherapeut en werkt op maandagavond, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. U kunt bij hem terecht voor fysiotherapie, sport- of ontspanningsmassage en medical taping. Ook begeleid hij een blok fysiofitness op de woensdagochtend en de vrijdagochtend. In zijn vrije tijd voetbalt hij in een vriendenteam bij MSV'19 in Montfoort.Ginger Tiernagan
sportinstructrice

Ginger zit in het laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen niv.4. Zij heeft haar kwalificatie als fitnessinstructeur afgerond en specialiseert zich dit jaar in bewegingsagoog en sportmassage.  Ginger begeleid de fysiofitness op dinsdagavond en donderdagavond en valt in voor collega's bij afwezigheid. Ook kunt u haar aan de telefoon krijgen wanneer u naar onze praktijk belt om een afspraak te maken.