Bas Broekhuizen
praktijkeigenaar
fysio-manueel therapeut

Bas is sinds 2014 eigenaar van Fysio Broekhuizen en een zeer ervaren fysio- en manueel therapeut. Hij is gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u waar u aan toe bent en kunt u ook met complexe klachten bij hem terecht. 
Naast algemene fysiotherapie en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling en medical taping toe. Ook verzorgt hij elke dinsdag het gratis inloopspreekuur en is hij vaak te vinden bij voetbalvereniging SCH'44.

Martijn Smorenburg
fysiotherapeut
, manueel therapeut i.o.

Martijn is sinds 2015 werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en volgt de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u bij hem terecht voor fysiotherapie, dryneedling, manuele therapie en sport- of ontspanningsmassage.  Naast zijn werk voor de praktijk werkt hij als verzorger voor de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern waar hij zelf als keeper speelt. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysiotherapeut.

Angela Hoyng-Oostvogel
psychosomatisch fysiotherapeut

Angela is een zeer ervaren psychosomatisch fysiotherapeut en werkt al sinds 2001 bij Fysio Broekhuizen. Naast het fysiotherapeutisch verhelpen van diverse lichamelijke klachten heeft zij ook een luisterend oor voor de psychische kant. Met expertise op het gebied van ontspanning, mindfulness en slaaptraining kan zij u ook daarin uitgebreid ondersteunen.
U kunt bij haar terecht voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, mindfulness, en sport- of ontspanningsmassage. Angela werkt op maandag en donderdag en tennist graag in haar vrije tijd.

Charlotte Bloem  
fysiotherapeut

Charlotte is algemeen fysiotherapeut en heeft de opleiding dryneedling met succes afgerond. Met haar prettige en betrokken manier van werken stelt zij u snel op uw gemak. U kunt bij Charlotte terecht voor  fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage. Ook verzorgt zij op maandag de fysiofitnessgroepen in de zaal. Charlotte werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vrienden.

Rianne Stollenga  
kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut

Rianne is een kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut met veel ervaring. Na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft ze de master kinderfysiotherapie afgerond, gevolgd door de workshop zuigelingenassymmetrie (Plagiocephalometrie, diagnostiek & interventie en A specialist course). Om ook kinderen met zindelijkheidsproblemen en obstipatie goed te kunnen helpen is ze daarna nog opgeleid tot kinderbekkenfysiotherapeut en ze bevoegd voor het toepassen van dryneedling en medical taping. Rianne werkt parttime en zal haar uren steeds meer gaan uitbreiden. Daarnaast werkt zij 1 dag in de week intensief samen met kinderartsen in De Kinderkliniek in Almere. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin en erg leergierig.

Ginger Tiernagan
sportinstructrice
, bewegingsagoog en sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ginger werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op kantoor als praktijkondersteuner. Daarnaast verzorgt zij massages, medical taping en begeleid op woensdag de fysiofitnessgroepen. In haar vrije tijd doet ze graag aan boogschieten en reist ze het liefst de hele wereld rond.

Merel Wille
sportinstructrice

Merel heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice. Op maandagochtend, dinsdag, donderdagochtend en vrijdagochtend is zij de vaste begeleidster van de fysiofitnessgroepen. Daarnaast volgt Merel nog een module sportmassage waarvoor zij stage loopt in onze praktijk. In 2020 start Merel met de opleiding fysiotherapie.

Ryan Kooyman
sportinstruct
eur

Ryan zit midden in de opleiding Sport en Bewegen. Hij wordt begeleidt door Ginger en verzorgt de fysiofitnessgroepen op de maandagavond en donderdagavond. Daarnaast is hij op woensdagmiddag aanwezig voor instructies, overleg met Ginger en te werken aan praktijkopdrachten voor school.

Tamara Tiernagan-Broekhuizen
mede praktijkeigenaar

Tamara is de vrouw van Bas en werkt achter de schermen aan de communicatie en pr van Fysio Broekhuizen. Ze is de drijvende kracht achter de praktijk en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Waar nodig stuurt ze samen met Bas de collega's op de werkvloer aan en ziet toe op het fysiotherapeutisch behandelen met kwaliteit en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft.