Bas Broekhuizen
praktijkeigenaar
fysio-manueel therapeut

Bas is sinds 2014 eigenaar van Fysio Broekhuizen en een zeer ervaren fysio- en manueel therapeut. Hij is gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u waar u aan toe bent en kunt u ook met complexe klachten bij hem terecht. 
Naast algemene fysiotherapie en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling en medical taping toe. Ook verzorgt hij elke dinsdag het gratis inloopspreekuur en is hij vaak te vinden bij voetbalvereniging SCH'44.

Martijn Smorenburg
fysiotherapeut
, manueel therapeut i.o.

Martijn is sinds 2015 werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en volgt de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u bij hem terecht voor fysiotherapie, dryneedling, manuele therapie en sport- of ontspanningsmassage.  Naast zijn werk voor de praktijk werkt hij als verzorger voor de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern waar hij zelf als keeper speelt. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysiotherapeut.

Angela Hoyng-Oostvogel
psychosomatisch fysiotherapeut

Angela is een zeer ervaren psychosomatisch fysiotherapeut en werkt al sinds 2001 bij Fysio Broekhuizen. Naast het fysiotherapeutisch verhelpen van diverse lichamelijke klachten heeft zij ook een luisterend oor voor de psychische kant. Met expertise op het gebied van ontspanning, mindfulness en slaaptraining kan zij u ook daarin uitgebreid ondersteunen.
U kunt bij haar terecht voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, mindfulness, en sport- of ontspanningsmassage. Angela werkt op maandag en donderdag en tennist graag in haar vrije tijd.

Simon Oosterhoff
fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o.

Simon is algemeen fysiotherapeut en heeft de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht bijna voltooid. Met een lengte van 2.07 meter werkt hij met de allerkleinsten onder ons (0-6 jaar) maar natuurlijk zijn ook kinderen in de leeftijd van 6-18 jaar bij deze gespecialiseerde fysiotherapeut in goede handen. Simon is een enthousiaste fysiotherapeut en werkt van dinsdag t/m vrijdag in de praktijk. In zijn vrije tijd doet hij aan wielrennen en is vaak te vinden op de tennisbaan.

Charlotte Bloem  
fysiotherapeut

Charlotte is algemeen fysiotherapeut en heeft de opleiding dryneedling met succes afgerond. Met haar prettige en enthousiaste manier van doen stelt zij u snel op uw gemak. U kunt bij Charlotte terecht voor  fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage. Ook verzorgt zij op maandag en vrijdag de fysiofitnessgroepen in de zaal. Charlotte werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vrienden.

Ginger Tiernagan
sportinstructrice
, bewegingsagoog en sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ginger werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag op kantoor als praktijkondersteuner. Daarnaast verzorgt zij massages, medical taping en begeleid bij ziekte of vakantie van collega's de fysiofitnessgroepen. In haar vrije tijd doet ze graag aan boogschieten en reist ze het liefst de hele wereld rond.

Tamara Tiernagan-Broekhuizen
mede praktijkeigenaar

Tamara is de vrouw van Bas en werkt achter de schermen aan de communicatie en pr van Fysio Broekhuizen. Ze is de drijvende kracht achter de praktijk en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Waar nodig stuurt ze samen met Bas de collega's op de werkvloer aan en ziet toe op het fysiotherapeutisch behandelen met kwaliteit en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft.