Bas Broekhuizen
praktijkeigenaar
fysio-manueel therapeut

Bas is eigenaar van de praktijk. Hij is sinds 2001 werkzaam als fysio- en manueel therapeut en is zeer gedreven in zijn vak. Met zijn kennis en vele specialisaties bent u bij hem in goede handen. 
U kunt bij Bas terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling en medical taping.


Martijn Smorenburg
fysiotherapeut
, manueel therapeut i.o.

Martijn is sinds 2015 werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut en volgt de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u bij hem terecht voor fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage.  Naast zijn werk voor de praktijk werkt hij als verzorger voor de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern waar hij zelf als keeper speelt.


Angela Hoyng-Oostvogel
(psychosomatisch) fysiotherapeut

Angela is sinds 1979 fysiotherapeut en werkt al vanaf 2001 voor de praktijk. 
U kunt bij haar terecht voor fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en sport- of ontspanningsmassage. Daarnaast verzorgt zij wekelijks de seniorengym in woon- en zorgcentrum Gaza te Harmelen en geeft zij individuele begeleiding in Mindfulness. 
Angela werkt op maandag en donderdag.


Simon Oosterhoff
fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o.

Simon is sinds 2015 algemeen fysiotherapeut en volgt de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hij werkt van dinsdag t/m vrijdag. In zijn vrije tijd doet hij aan wielrennen en tennis.


Charlotte Bloem  
fysiotherapeut

Charlotte is algemeen fysiotherapeut en begeleid op de donderdagavond en vrijdagochtend de groepen fysiofitness. Daarnaast kunt u bij haar terecht voor fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage. Charlotte werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.


Ginger Tiernagan
sportinstructrice
, bewegingsagoog en sportmasseuse

Ginger zit heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ginger begeleid de fysiofitness op dinsdagavond, verzorgt massages en medical taping en werkt op kantoor als praktijkondersteuner. 


Tamara Tiernagan
praktijkondersteuner

Tamara is de vrouw van Bas. Zij werkt parttime voor de praktijk en verzorgt de administratie.