Bas Broekhuizen
praktijkeigenaar
fysio-manueel therapeut BIG 49056902504

Bas is sinds 2014 eigenaar van Fysio Broekhuizen en een zeer ervaren fysio- en manueel therapeut. Hij is gedreven in zijn vak en ondersteunt de collega fysiotherapeuten in de praktijk met zijn kennis en kunde. Met zijn nuchtere en eerlijke manier van werken weet u waar u aan toe bent en kunt u ook met complexe klachten bij hem terecht. 
Naast algemene fysiotherapie en manuele therapie past Bas ook regelmatig dry needling en medical taping toe en is hij speciaal opgeleid om een echografie onderzoek te doen. Hiermee kan wanneer fysiotherapeutisch onderzoek niet voldoende duidelijkheid geeft extra onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van uw klachten. 

Martijn Smorenburg
fysiotherapeut
, manueel therapeut i.o. BIG 09920361504

Martijn is langere tijd werkzaam voor de praktijk als fysiotherapeut. In september rond hij de 3-jarige masteropleiding manuele therapie aan de SOMT af en is hij ook afgestudeerd manueel therapeut. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kunt u bij hem terecht voor fysiotherapie, dryneedling en manuele therapie. Naast zijn werk voor de praktijk werkt hij als verzorger voor de zaterdagselectie van voetbalvereniging VV de Meern waar hij zelf als keeper speelt. Martijn is een rustige, serieuze en gedreven fysiotherapeut met veel kennis van nek- rug- schouder- en knieklachten.

Angela Hoyng-Oostvogel
psychosomatisch fysiotherapeut
 BIG 89034636004

Angela is een zeer ervaren psychosomatisch fysiotherapeut en werkt al sinds 2001 bij Fysio Broekhuizen. Naast het fysiotherapeutisch verhelpen van diverse lichamelijke klachten heeft zij ook een luisterend oor voor de psychische kant. Met expertise op het gebied van ontspanning, mindfulness en slaaptraining kan zij u ook daarin uitgebreid ondersteunen.
U kunt bij haar terecht voor algemene fysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, mindfulness, en sport- of ontspanningsmassage. Angela werkt op maandag en donderdag en tennist graag in haar vrije tijd.

Charlotte Bloem  
fysiotherapeut BIG 09924651904

Charlotte is algemeen fysiotherapeut en heeft de opleiding dryneedling met succes afgerond. Met haar prettige en betrokken manier van werken stelt zij u snel op uw gemak. U kunt bij Charlotte terecht voor  fysiotherapie, dryneedling en sport- of ontspanningsmassage. Charlotte werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vrienden.

Rianne Stollenga  
kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut BIG 49916129604

Rianne is een kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut met veel ervaring. Na de opleiding tot algemeen fysiotherapeut heeft ze de master kinderfysiotherapie afgerond, gevolgd door de workshop zuigelingenassymmetrie (Plagiocephalometrie, diagnostiek & interventie en A specialist course). Om ook kinderen met zindelijkheidsproblemen en obstipatie goed te kunnen helpen is ze daarna nog opgeleid tot kinderbekkenfysiotherapeut en ze bevoegd voor het toepassen van dryneedling en medical taping. Rianne werkt parttime en zal haar uren steeds meer gaan uitbreiden. Daarnaast werkt zij 1 dag in de week intensief samen met kinderartsen in De Kinderkliniek in Almere. In haar vrije tijd is ze graag bij haar gezin en erg leergierig.

Fleur Buisman
fysiotherapeut BIG aangevraagd

Fleur is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en Topclass student aan de Hogeschool in Utrecht. Het is nog even wachten op de administratieve afhandeling voor haar BIG registratie. Fleur is vier dagen per week werkzaam bij Fysio Broekhuizen. Van maandag t/m donderdag behandelt zij mensen met diverse klachten aan huis en heeft ze afspraken in de praktijk. De kracht van Fleur ligt in haar enthousiasme, haar grote leergierigheid, snel lerend vermogen en haar sympathieke persoonlijkheid. Met een minor in de psychosomatiek heeft zij niet alleen aandacht voor het lichamelijke aspect van fysiotherapie maar kan zij u ook begeleiden bij de oorzaak van uw klachten. 

Ginger Tiernagan
sportinstructrice
, bewegingsagoog en sportmasseuse

Ginger heeft de opleiding Sport en Bewegen afgerond en is gekwalificeerd fitnessinstructrice, bewegingsagoog en sportmasseuse. Ginger werkt van maandag t/m donderdag op kantoor als praktijkondersteuner. Daarnaast verzorgt zij massages, medical taping en begeleid op maandag- en woensdagochtend de fysiofitnessgroepen. In haar vrije tijd doet ze graag aan boogschieten en reist ze het liefst de hele wereld rond.

Ryan Kooyman
sportinstruct
eur

Ryan volgt de opleiding Sport en Bewegen bij het ROC in Utrecht. Hij wordt begeleidt door Ginger en verzorgt de fysiofitnessgroepen op de maandagavond, dinsdagavond en donderdagavond. Ryan werkt zelfstandig en kan, waar nodig, rekenen op instructies van de fysiotherapeuten.

Tamara Tiernagan-Broekhuizen
mede praktijkeigenaar

Tamara is de vrouw van Bas en werkt achter de schermen aan de communicatie en pr van Fysio Broekhuizen. Ze is de drijvende kracht achter de praktijk en verantwoordelijk voor de financiële administratie. Waar nodig stuurt ze de collega's op de werkvloer aan en ziet toe op het fysiotherapeutisch behandelen met kwaliteit en de persoonlijke aandacht waar u recht op heeft.